2018-09-10 | 19:55:00

Maddes Babyshower vol. 2

 
När ens kompis ska få sitt andra barn, då måste man såklart ställa till med en riktig fest! 
 
 
För en vecka sedan hade vi i smyg planerat en babyshower för Madde. Vi hade tänkt satsa på att hålla det hela enkelt och bara ha ett mysigt knytkalas, men med elva kvinnor som håller i trådarna blir ett knytkalas förstås ändå en riktig brakfest. 😎 Lillon hade fixat en ursnygg magtårta, Mimmi hade bakat sin supersmarriga smörgåstårta, Nathalie hade gjort en favorit i repris och rört ihop tacosallad och utöver det fanns det allt från piroger och chokladtårta till snacks, frukter, grönsaker och småkakor på kalasbordet. 
 
 
Jag stod för utrymme, dekorationer och dukning. 
 
 
Eftersom jag råkar veta att Madde är en stor muminfantast fick det bli mumintema. 
 
 
Och vilken babyshower det blev! Den här gången gick hemlighetsmakeriet och överraskningsmomentet dessutom aningen smidigare än förra gången vi ordnade babyshower för Madde och ingen behövde byta namn till Stig-Helmer denna gång heller. 
 
 
Vi var många som hade gått in för mumintemat under kvällen trots att vi inte pratat ihop oss på den fronten, och blöjtårtan som Cecilia hade fixat såg till och med ut som Snorkfröken. 😍 Great minds think alike.
 
 
Hela glada gänget. 13 finfina personer. 
 
 
Efter att vi gissat bebisens kön, namn och strategiska mått var det dags för lite norsk karaoke med barnsånger, och sedan satt vi bara och tryckte i oss snacks och pratade resten av kvällen. Jag är så glad att ha en kompis som Madde som är gravid samtidigt som mig. Tänk att det bara kommer vara två månaders åldersskillnad mellan våra barn! Och mindre än ett års åldersskillnad med Mimmis Eleonore. Det är rikedom det. ❤

Finheter
Camilla Persson

Åh vilken mysig babyshower ☺️

2018-09-11 | 11:52:44 | http://xamiilla.blo.gg/
Marias Memoarer

Babyshowers tycker jag är så väldans mysiga :) Och minen när man överraskar den blivande mamman <3

2018-09-13 | 10:02:58 | http://www.mariasmemoarer.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?