2018-11-21 | 14:55:00

Gravidtips: gratis babyprodukter

 
Jovars, hittills går det helt okej att vara mammaledig. Tackar som frågar. Igår storstädade jag kylskåpet, storhandlade mat, lagade mat två gånger och tvättade hela tvättberget i badrummet... Och glömde bort att vi borde befunnit oss på familjeförberedelsekurs på kvällen. 🙈 Idag lyckades jag med stor viljestyrka sova ända till klockan tio, och så har jag testat lunchbuffén vid Oravais nyaste restaurang Chào tillsammans med Madde, Mimmi och tre barn. Så lyxigt att ha vänner som nyligen fått barn, så har man alltid någon att umgås och bolla tankar med. 😍
 
Nu tänkte jag alldeles strax påbörja Projekt Barnrum, men först måste jag bara tipsa om de här fiffiga babyboxarna som jag hämtade ut i lördags. Det här är nämligen produktpaket som man får hämta ut alldeles gratis när man är gravid, så jag kan rekommendera er andra som går i väntans tider att registrera er för dem på direkten. Gratis blöjor tackar man ju inte nej till. Jag har förstått att det går åt många sådana i början. 😉
 
Grejen med att man får de här sakerna gratis är förstås att företagen ifråga hoppas på att man ska gilla deras produkter och fortsätta köpa dem. Man hamnar förstås också på någon mailinglista, men vill man inte ha reklammail är det bara att helt kallt avregistrera sig efter att man fått sina produkter. 
 
 
Den första boxen kommer från Lastentarvike och ges till alla gravida och nyblivna föräldrar fram till att barnet är 3 månader. För att få den fyller man i sina uppgifter på Babybox.fi och inväntar bekräftelse. Sedan får man hämta ut boxen från närmaste Lastentarvike-butik. I Vasa finns Lastentarvike i Stenhaga. Boxen innehåller blöjor, en nappflaska, en napp och två månader gratis Viaplay. 
 
 
Den andra boxen – som praktiskt nog är en skötväska kommer från Libero. Registrerar man sig för Lastentarvike-boxen blir man automatiskt också medlem i Liberoklubben, och då behöver man bara logga in på Liberos hemsida och fylla i sina uppgifter tillsammans med beräknat förlossningsdatum för att få Liberoväskan. När det närmar sig förlossning (ungefär 8 veckor före tror jag det var) får man ett SMS med en kod som man kan visa upp i kassan i valfri K-affär för att få väskan gratis. Jag hämtade ut min väska från K-Citymarket, men frågade också om de finns på K-Market i Vörå och där skulle de beställa in fler väskor eftersom de för tillfället var slut. 
 
 
Liberoväskan innehåller blöjor, bindor, våtservetter, amningsinlägg, babyolja, babyschampo och en liten leksak. 
 
Tips tips! 

Finheter
Caroline

Touch blöjorna är bra. Mjukaste vi har hittat. Förstås är de dyrare än de vanliga Libero och Pampers blöjorna, men vad gör nu det bara bebisen hud mår bra. Löns att testa många olika blöjsorter så hittar man nog sin favorit till sist. Lycka till!

2018-11-22 | 12:27:31 | http://www.voitbygirl.blogg.se
Petra

Ja, touchblöjorna är toppen! Vi fortsatte nog använda dem när vi en gång hade testat... 😉

2018-11-24 | 21:29:52 | http://Www.Kvarnbacksvillan.blogspot.fi
hanna, förbanna 2.0

tack för tipset med Libero-väskan! Jag har fyllt i om den nu och hoppas att vårt enda K-citymarket tar in den :')

Svar: Om de inte har den i lager kan du säga till personalen så att de beställer den. :) Den borde höra till deras "standardsortiment".
TIDSTJUVEN

2018-11-25 | 20:10:09 | http://hannaforbanna.blogspot.com/
Anonym

Hej, tipsar ännu om att registrera också partnerns namn skilt så får ni två boxar av vardera 😊👍🏼

2018-11-27 | 06:54:51
Kommentera:
Kom ihåg mig?