2018-08-21 | 20:49:00

Nästan räknas bara i Jeppo

 
Ni vet hur vissa dagar springer iväg utan att man riktigt hänger med? En sådan dag var det idag.
 
Det började redan från morgonen då jag snoozade en halvtimme för länge, och när jag insåg att det började bli bråttom och skyndade upp höll jag på att trampa rakt i en kattspya. Tyvärr var det ingen vanlig kattspya, utan där låg också en sån där äckligt lång och platt bandmask som utekatter får i magen ibland (bildgoogla inte!). De kommer på köpet ibland när katterna släpar hem både möss och fåglar. Så då var det bara att glatt börja dagen med att städa upp masken och kattspyan, muttra över hur sjutton sambon lyckades missa den när han steg upp en halvtimme tidigare, skriva upp "Köp maskmedel x3" på dagens to do-lista, äta frukost och hoppa i bilen till jobbet. 
 
Sedan fortsatte dagen i samma stil. Inte med några fler maskar som tur, men med en känsla av att hela tiden vara nära att trampa i kattspya och ligga en halvtimme efter i tidsplanen. Ett oväntat möte efter jobbet gjorde att dagens fotografering fick senareläggas, vilket i sin tur gjorde att jag kom hem sent och fick skippa min dagliga powernap på soffan. Sputnik och Kosmos svalde maskmedicinen i varsin skiva medwurst, men Laika den smartskallen spottade ut tabletten fyra gånger och klöste mig sedan argt i ringfingret, för att jag hade mage att försöka få i henne något så äckligt som medicin, så att fingret svällde upp och blev alldeles blått. 
 
Nu borde jag egentligen gå och lägga mig för att undvika att allting upprepas imorgon, men istället sitter jag här och får ännu en halvtimme att springa iväg. Som om jag hade för många av de där halvtimmarna. Jag lär mig tydligen aldrig. Men det fina är i alla fall att jag inte trampade i någon kattspya på hela dagen. Bara nästan. Och nästan räknas bara i Jeppo.
 
 
Låt oss hoppas att avkomman åtminstone inte ärver min tidsoptimism och morgontrötthet. 

Finheter
Corinne Grönholm

Stort grattis åt er och lycka till med allt med nya familjemedlemmen! <3 Ska bli så kul att följa med din nya vardag här på bloggen! :)

2018-08-21 | 22:21:37 | http://corinnegronholm.com
sarah

åh fina bilder gillar med katten på =)

2018-08-23 | 16:42:59 | http://www.klarahs.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?