När allt är nytt

 
Att byta jobb är lite som att kasta sig ut i okänt vatten. Man vet aldrig riktigt om man ska förvänta sig pirayor som kommer och biter en i tårna, sjögräs som klibbar sig fast runt ens ben och drar en ner i djupet eller lugna vatten där man bara kan glida fram i allsköns ro på en luftmadrass. Det är alltid tufft i början, men det brukar bli bra i slutändan. En ny vardag. 
 
Fast jag måste ändå hålla med Daniela om att det hade varit bra mycket skönare och mindre stressigt och huvudvärksframkallande om man bara hade kunnat allt redan från första dagen och inte behöva börja med att lära sig alla nya system, rutiner och arbetssätt. Tänk så lyxigt om man bara kunde kliva in på den nya arbetsplatsen, trycka på en knapp och vips har man all ny kunskap färdigt i sitt huvud. En sådan knapp tycker jag att någon smart nisse kan ta och uppfinna. 
 
 
I brist på fiffiga knappar kan man ändå nöja sig med glammiga t-skjortor. Min faster känner mig uppenbarligen väl, för idag när jag zombietrött och med lagom bultande huvud kom hem från en lång mötesdag på nya jobbet och öppnade födelsedagspresenten jag fått av henne kunde jag inte annat än le. Den här var mitt i prick! 😍
#1 - Marias Memoarer

Stort lycka till med nya jobbet, det kommer säkert bli bra 😊 Och vilken fin t-shirt 😍

Svar: Tack, det tror jag också att det blir. Måste bara ge det ett par veckors huvudvärksdagar först. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Det tar alltid tid att sätta sig in i nya saker, men när det sen sitter och vardagen rullar så brukar det gå riktigt bra. :)

#3 - Anna Lundmark

Det är bara när man tar sig ur sin komfortzon som man utvecklas. Kom ihåg det. ;)

#4 - Karolinas kaos

Lycka till, det kommer att gå galant! :)