2018-08-07 | 19:12:00

5 saker jag önskar mig

Ryktet säger att jag fyller år imorgon. Själv går jag mest och funderar på skolstart, föräldramöten och annat jobbrelaterat, så det blir inte mycket tid över att fundera på födelsedagar. Men oavsett så är det den åttonde augusti imorgon, och det fina med födelsedagar är ju att man får ställa till med kalas och bjuda på tårta. Man ska fira allt som går att fira!
 
Förra året bodde vi i lägenhet och födelsedagsfesten blev därmed en bohemisk trädgårdsfest med lastpallar som bord och mattor och kuddar att sitta på. I år har vi lite större yta att röra oss på så vi får se vad det blir för kalas det här året. Eftersom både vänner och familj frågat vad jag önskar mig i födelsedagspresent (och det tydligen inte duger att svara "ingenting" eller "jag är för gammal för presenter") så tänkte jag passa på att skamlöst pryda bloggen med en önskelista ikväll. Om jag får önska mig precis vad som helst just nu så skulle det vara detta:
  
 
1. Kökssax ♦ Vi är i desperat behov av en vettig kökssax! Plötsligt är alla bra saxar i detta hushåll spårlöst försvunna och de enda som finns kvar är de där som är så slöa och skruttiga att man inte kan klippa ett papper med dem ens. 
2. Väggalmanacka Vår snygga väggalmanacka från Granit tog slut i juli, så nu skulle det sitta bra med en ny för att få lite ordning på vardagsrumban. 
3. Plattång Min gamla plattång glömdes kvar på ett hotell i Helsingfors för ett år sedan, och sedan dess har jag använt en liten reseminiatyrplattång varje gång jag velat platta ner en bångstyrig lugg eller ha lite lockar i håret.
4. Metallkorgar Man kan aldrig få för många korgar och förvaringslådor!
5. Alpacka Jag kommer fortsätta önska mig en alpacka varje år in till tidens slut. Någon gång måste det ju lyckas. 😍
 
+ choklad förstås. 

Finheter
Ida ☯ the sky under the sea

Åh ja, vem vill inte ha en alpacka?! Grattis i förskott ^^

Svar: Eller hur!? Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

2018-08-07 | 20:47:39 | http://theskyunderthesea.blogg.se/
Ida-Marie Jungell

Hihi, alltså väntar bara på dagen när du publicerar "ÄNTLIGEN FÅR JAG MIN ALPACKA" :'D Hoppas du får en riktigt fin födelsedag! <3

Svar: Den dagen ser jag också fram emot. :D Tack snälla <3
TIDSTJUVEN

2018-08-07 | 22:25:33 | http://idajungell.com/
Sandramaria

Uu jej! Grattis i efterskott! :) Snälla, snälla, snälla säg att du fått en alpacka!! *hjärtögon*

2018-08-09 | 23:02:37 | http://Sandramarias.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?