Hej Helsingfors!

 
Hälsningar från urskogen någonstans mellan Tammerfors och Dickursby!
 
När väckarklockan ringde vid ett idag (efter två stycken vaknätter på jobbet och allt för lite dagssömn) kände jag mig lagom ivrig att packa och bege mig till Vasa för att hoppa på tåget till huvudstaden. Men nu när jag har mindre än halva tågresan kvar framför mig börjar jag känna mig riktigt taggad för att spendera ett par lugna dagar i Helsingfors.
 
Sambon är redan där, så när jag kommer fram ska jag bara gå via hotellet och lämna av väskan och sedan vankas det middag. Det ryktas om att det blir grekiskt ikväll. 😍 
 
 
Vad jag ska hitta på imorgon då mitt sällskap är upptagen med annat halva dagen vet jag inte riktigt. Kanske strosar jag bara på stan efter att hotellfrukosten är uppäten, eller så bänkar jag mig på något mysigt café med min bok. Hur som helst ska det bli så skönt att bara ta det lugnt ett par dagar och koppla bort allt vad renoveringskaos heter. En minisemester.
 
Om någon vill ställa upp som lunch- eller kaffesällskap i Helsingfors imorgon vore det trevligt. 😊
#1 - Matilda

Jag ses gärna över en lunch eller kaffe imorgon! 😊 Du kan ju lägga meddelande på fb ifall du vill ses!

Svar: Jaa så roligt att du har möjlighet att träffas! 😍 Jag PM:ar dig på direkten.
TIDSTJUVEN

#2 - Miilo

Rekommenderar kuppi & muffini på kalevagatan eller Brooklyn cafe på fredriksgatan för mysiga cafeupplevelser. Ha så skönt i Helsingfors!

#3 - Marias Memoarer

ha det så trevligt i H:fors! Det här behöver ni säkert efter all renovering m.m., har ni ens haft någon riktigt ledig dag på evigheter?? :)

#4 - Frida G Svensson

den boken läste jag i somras och den är heeeelt magisk!