Tre små kattbebisar

 
Kl. 23:48 natten till måndag föddes Laikas första kattunge.
 
 
Med bakbenen först kom han ut som en gulvit liten akrobat, bara en timme efter att Laika hade kommit upp i vår säng och börjat bygga sig ett bo under våra täcken. Vi hade knappt hunnit gå och lägga oss innan vi märkte att det kändes lite blött i fotändan, och då förflyttade vi oss till badrummet allihop. Laika ville gärna ha sällskap under förlossningen.
 
 
Efter att den första ungen (som är sin morbror Sputnik upp i dagen!) var född kom det ännu två till under natten – en svartvit med vit tipp längst ut på den långa svansen och en som är helfärgad i den mest besynnerliga beige färgen jag sett på en katt. Sinsemellan är de tre kattungarna så olika att man knappt skulle kunna tro att de kommer från samma kull. Så gulliga!
 
 
Att en katt som aldrig fått ungar förut har sådan stenkoll på vad som ska göras är rätt fascinerande. Laika sköter sina ungar som om det var den mest naturliga sak i världen. ♥
 
 
Att vi sedan flyttade med våra fem katter inom ett dygn efter att kattungarna föddes,
det är en helt annan historia... 
#1 - Anna

Grattis till kattmamman o er med så klart!
Vad söta de är :D

#2 - Malin

Aww, grattis!
Kattungar är ju typ det härligaste som finns!

Roligt att dom alla har helt olika utseende. En katthona kan para sej med flera hanar under samma löptid så ungarna i en kull kan ha olika pappor. Möjligen en förklaring till deras olika färger :)

#3 - miilo

Gudars! Så söta! Förväntar mig enbart kattuppdateringar framöver <3 <3 <3

#4 - Therese

Men så söta!

#5 - Felicia

Men åååååh <3

#6 - Marias Memoarer

åh så otroligt gulliga!! <3 Och vad härligt att ni också fick uppleva en kattfödsel :) När får man komma över på lite kattungemys? :D

#7 - Saragunmarie

Men åååååh <3 Så fina!! Grattis! :)