2017-10-01 | 17:15:00

Bloppis eller floppis?

 
Så var bloppisdagen kommen. Jag packade bilen full med saker och styrde kosan mot Bock's Corner till klockan tolv idag. Klockan ett skulle vi öppna dörrarna för loppisbesökarna, så det gällde att hinna ställa allt i ordning i god tid tills dess. Loppisentusiaster har ju en tendens att dyka upp ett tag innan den officiella öppningstiden.
 
 
Vi var tretton stycken glada bloggare som ställde till med bloggloppis idag.
 
 
Mitt loppisbord var så överbelamrat att jag fick låna litegrann av grannens, det vill säga Chevelles, bord också.
 
 
Vårens upplaga av bloppiset var en succé, men den här gången blev det nästan mer floppis än bloppis. Loppisbesökarna lyste med sin frånvaro. Jag vet inte om det var tajmingen som var opasslig den här gången eller om infon om bloppiset inte nått ut. Man tycker ju att en mulen oktobersöndag skulle vara den ultimata loppisdagen, men kanske folk hellre sitter hemma och myser i stugorna ändå. Synd var det hur som helst att det inte dök upp mer folk än vad det gjorde, för arrangemanget var fint och alla hade verkligen snorbilliga priser på otroligt fina grejer. Vi fick hålla fingrarna i styr för att inte storshoppa från varandras bord.
 
 
Sällskapet bakom grannborden var toppen, och jag hann dessutom virka så många mormorsrutor att det kanske snart får bli en filt istället för en kudde av mitt lilla projekt. Ännu en positiv sak med bloppiset är förstås att jag har fått en ordentlig början på min flyttrensning nu, så nu är det bara att fortsätta städa ur skåpen! Jag funderar på att hyra bord på något av loppisarna i stan, kanske Comboliina, ett par veckor. :)

Finheter
Alexandra

Skulle säga enlit mig själv att en vardagskväll skulle vara mycket bättre än en söndags dag, alltid fullt upp på helgerna att hinna träffa alla å många har kalas, kaffebjudningar och evenemang på helgerna. Men sen måste jag också säga att ja inte sätt reklam om detta alls annat än att jag råkade se danielas inlägg i mitt fb flöde om vad hon skulle sälja :)

Svar: Tack för kommentaren! :)
Nackdelen med helger är ju just att det är så mycket program som krockar just då. Men sedan vet jag inte om det är lättare för folk att komma sig iväg på en vardagskväll heller? Knepigt det där att hitta en dag som passar alla.
Synd att infon om bloppiset inte hade nått ut så bra den här gången.
TIDSTJUVEN

2017-10-01 | 18:21:47 | http://alexandramichelles.nouw.com
Christina

Så synd att det inte blev lika lyckat denna gång. Kanske det var för lite marknadsfört.

Svar: Så kan det vara.
Hoppas att du fick sålt mycket på Kvevlax-loppiset. :)
TIDSTJUVEN

2017-10-01 | 18:54:29 | http://finachristinas.com
Alex

Visste inte heller av detta, annars älskar jag att gå på loppis och skulle gärna ha kommit :)

Svar: Attans också. Nästa gång får vi se till att satsa bättre på marknadsföringen. ;)
TIDSTJUVEN

2017-10-01 | 20:13:34
Jenni

Synd att det inte kom så mycket folk, skulle själv ha kommit och tittat men vi råkade ha dop just idag. Angående marknadsföringen kan jag säga så mycket att jag sett massor av inlägg om bloppis en,men jag tror att det hade varit bra att börja lite tidigare så det inte kommer så pang på, utan att folk hinner se att bloppis en är på väg och hinner planera in ett besök bland allt annat man har att göra under helgen!
Men jag hoppas det blir en till nån gång så jag också slipper! :)

2017-10-01 | 21:51:01 | http://nouw.com/Jenni
Martina

Äsh då! Jag var dit den gången när de hade vasa planscher till salu (minns inte exakt när?) och det var smockfullt på loppiset! Synd att det inte blev mer besökare denna gång. Jag bor här i stan och har inte sett eller hört något om detta. Äsh då. Bättre lycka nästa gång, hoppas det blir mer :)

2017-11-22 | 07:26:35
Kommentera:
Kom ihåg mig?