Mina nya glasögonlooks

 
Förra veckan fick jag hämta ut mina efterlängtade nya glasögon. Tack vare Specsavers två-par-för-priset-av-ett-erbjudande var det dubbelt så roligt! Att kunna matcha glasögonen med outfiten eller variera look enligt humör är ju verkligen en av de största fördelarna med att vara glasögonbärare.
 
 
Det första paret bågar blev jag blixtförälskad i genast när optikern plockade fram dem som ett förslag åt mig efter att jag berättat att jag var på jakt efter ett lite rundare par. De kommer från Kylie Minogues glasögonkollektion och färgen på bågarna fadear snyggt från mörkbrunt till ljusrosa.
 
 
Jag gillar att de är lite busiga samtidigt som de är smygretro. Som en modern version av 30-talsbrillor.
 
 
Det andra paret bågar jag valde är mindre busiga och mer stilrena, samtidigt som de ändå har det där lilla extra som jag gillar. Ett par härligt röda GANT-brillor blev det. Det här paret har jag inte hunnit använda så mycket ännu, för jag märkte snabbt att jag borde åka och justera dem lite till så att de sitter bekvämt.
 
 
Jag känner mig som en smart bussinesswoman i dem. Redo att ta över världen.
 
 
Glasögon alltså... man skulle ju kunna ha hur många par som helst av dem!
#1 - ellenlundis

Så fina!!! :)

Svar: Tack så mycket Ellen! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Danielas Dagbok

ÄLSKAR första paret, sjukt snygga!!

Svar: Tack! :D De är mina favoriter.
TIDSTJUVEN

#3 - Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

så snyggt

Svar: Tack så mycket Joanna. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Christina

Jamen visst skulle man det! :D Inte undra på att det finns de som bär glasögon utan styrka bara som en snygg modedetalj.

Svar: Eller hur! Ibland är det jobbigt att vara glasögonbärare (inte minst nu under vinterhalvåret när glasögonen immar varje gång man satt sin fot utanför dörren och går in igen), men det finns så många fördelar också. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Livingwithmycamera

Mina två par bågar är också av Kylie Minogues kollektion Är så himla nöjd med dem!!

Svar: Nämen, är det sant? Så roligt! :) Jag har många gånger tänkt att du har så snygga bågar.
TIDSTJUVEN

#6 - Kitty

Dom var båda jättesnygga på dig! :)
/Kitty

Svar: Tack Kitty! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Alexandra

Jag testade också precis de där retroinspirerade bågarna, de kom till top tre men valet föll på två andra par. Men snygga är dem! Och du passar super bra i dem. :)

Svar: Det måste ju bara betyda att vi har ypperligt bra smak båda två. ;) Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

#8 - Corinne Grönholm

Åh ska också och prova nya glasögon på fredag! Dina var verkligen supersnygga! Så kul när man hittar såna man gillar och trivs i :)

Svar: Kul med glasögonprovning! Hoppas att du hittar några du gillar. :D Det värsta är ju att det oftast finns alldeles för många snygga par att välja mellan.
TIDSTJUVEN