2017-05-24 | 07:48:00

När till och med dammsugning är roligt

 
När det känns helt okej att checka ut från jobbet en måndagkväll för att åka raka vägen till bygget och ställa sig vid dammsugaren, då får man allt fråga sig om man mist förståndet. ;) Men ibland är dammsugning lite roligare än andra gånger. Det är helt enkelt skillnad på var man dammsuger.
 
 
I måndags när solen gick ner mellan trädtopparna spred sig världens härligaste kvällsljus över Huset. Luften nästan vibrerade av försommarspänning och fåglarna flög lågt utefter marken som om de visste att något stort var på gång. Jag tror att Mikael och jag kände precis likadant när vi stod där och städade vid uterumsbygget och dammsög betonggolven. Magi. Känslan av att något så vardagligt kan kännas så stort.
 
 
Den här vyn känner jag att jag helt klart kan vänja mig vid.
 
 
De senaste dagarna har det verkligen varit full rulle vid huset. På måndagen började Tobias och gänget, våra duktiga byggare, med att spira upp väggarna och taket till uterummet. Så här i efterhand kan vi ju konstatera att vi helt klart kunde ha valt en enklare variant till taket, men ack så vackert det valmade taket redan nu ser ut att bli.
 
 
Igår fortsatte jobbet både på insidan och utsidan. Medan några har jobbat med tillbyggnaden har andra blandat betong, gjutit golv och plockat bort fönster.
 
 
Sofia fixade betonggolvet i badrummet. Vid golvsilen som syns i det bortre hörnet kommer duschen att komma, och närmare i bild kommer det extremt efterlängtade badkaret (!) att placeras. Ser ni det också framför er?
 
 
Det bästa med det här blivande uterummet kommer helt klart att vara ljuset. Speciellt kvällsljuset. Ja, och så han den där killen i mitten av bilden som jag kommer att få hänga i uterummet med också förstås. <3

Finheter
hanna, förbanna

så fint ni kommer få det!

2017-05-26 | 20:53:53 | http://hannaforbanna.blogspot.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?