2017-12-07 | 22:06:00

Sjunde dagen i december

Vilken rolig överraskning att klicka sig in på Nordens största bloggportal blogg.se och upptäcka att man är listad som en av 50 bloggare att hålla koll på. Efter en sådan utmärkelse har jag inget annat val än att uppdatera med ett litet inlägg om min dag, trots att jag egentligen borde gå och lägga mig. Här kommer lite blandade Snapchat- och Instagrambilder från dagen. 
 
 
Jag hade morgonskift på jobbet idag, så väckarklockan ringde strax efter klockan sex. Kvällsmänniska som jag är var jag förstås lagom trött, men fördelen med morgonskift är att man hinner med så mycket på eftermiddagarna och kvällarna. Kaffepausen fick dessutom guldkant i och med att Finland 100-bakelser fanns kvar i kylen sedan igår. Och så är det ju en stor fördel att ha knasroliga kollegor att umgås med också. ;)
 
 
Direkt efter jobbet bilade jag iväg till Vasa genom snöyran. Där väntade en mysig julfest med Röda Korset-gänget, julmusik, skinksmörgåsar, glögg, kex och ostar. På vägen dit gick dock mobilen varm och det var oliiiiiiiiidligt spännande... Och så kom slutligen en efterlängtad nyhet som fick mig alldeles sprickfärdig av glädje. :')
 
 
När godsakerna var uppätna och julfesten slut skuttade jag glatt iväg till nästa event genom snödrivorna som blev allt större på Vasas trottoarer. Nina som är Avon Teamleader hade ordnat en Avon-bloggkväll vid Emilys butik Creative Interior och det var dags att shoppa julklappar.
 
 
Förutom Nina och Emily var också mina bloggkollegor Daniela, Chevelle och Sara på plats. Vi fick en förevisning av Avons produkter, prasslade med katalogerna, pratade och fnissade.
 
 
Jag passade på att hjälpa tomten litegrann och så fick vi förstås varsin fin liten goodiebag med oss hem. Tack för eventet Nina! ♥

Finheter
Nina

Tack själv, så fina bilder :)

Svar: Tack! Det märks att jag inte gått på event på länge - jag hade ju glömt systemkameran hemma! Som tur funkar mobilbilder också när det krisar. :) Jag glömde förresten att säga att jag tyckte att du var så fin i håret ikväll <3
TIDSTJUVEN

2017-12-07 | 22:18:39 | http://ninozia.blogspot.fi
Hemma Hos Felicia

vilket mysigt event juu!! Och bra att du kunde hjälpa jultomten samtidigt ;)

2017-12-08 | 15:50:20 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
Christina

Hihi, så roligt att bli uppmärksammad på sånt vis. :)

2017-12-08 | 18:07:31 | http://finachristinas.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?