2017-08-16 | 23:40:00

På önskelistan just nu

Om jag skulle skriva en önskelista till tomten, tandfen eller någon annan givmild person skulle den se ut prick så här just nu:
 
 
1. En snygg köksfläkt
Vi har ändrat planerna (ännu en gång...) gällande köket och kommit fram till att vi vill ha en väggmonterad köksfläkt ovanför spisen istället för en kryddhylla och en traditionell köksfläkt. Sååå, nu gäller det att hitta en sextio centimeter bred köksfläkt i rostfritt stål som matchar kylskåpet. Inte det lättaste.
 
 
2. En drönare
En radiostyrd helikopterkamera, ja tack! I synnerhet nu när när vi håller på att bygga och renovera hus har jag otaliga gånger tänkt att det vore så kul att kunna fotografera och filma allt som händer uppifrån luften. Och tänk så coola naturfoton man kunde ta med hjälp av en drönare! För att inte tala om hur spännande evenemangsbilder och unika porträttfoton man kunde skapa. Man får ju en helt annan bild av saker när man förflyttar sig till fågelperspektiv och ju mer jag tänker på det desto mer vill jag ha en drönare.
 
Problemet är bara att om man en gång köper en drönare för att fotografera och filma så vill man ju förstås ha en som har en bra kamera. Man blir ju lite bortskämd med kvaliteten om man annars fotograferar med systemkamera... och drönare med bra kameror kostar skjortan. :'( Finns det budgetdrönare som har okej bildkvalitet? Någon som har erfarenhet av saken?
 
 
3. Vita pinnstolar
Hur snyggt? Så snyggt! *dreglar*

Finheter
Ida-Marie Jungell

JAAAAAH EN DRÖNARE TACK!!! KAnske vi sku investera i en gemensam hehehehehehehe

Svar: Där sa du något! :D Men det kan ju bli lite knepigt när du är i Åbo och jag är i Österbotten om vi ska ha delad vårdnad. Hmm...
TIDSTJUVEN

2017-08-17 | 11:41:26 | http://idajungell.com/
Ida-Marie Jungell

Äsh, kanske den får flyga mellan oss haha :'D nä men hej hittar vi nå billig kanske man kan tar om, jag e ändå hem minst en gång i månaden under hösten ;)

2017-08-18 | 13:26:33 | http://ziio.se
Christina

Vi har en Franke-fläkt och den tycker jag om. Vet förstås inte i vilken prisklass den ligger eftersom den fanns här när vi flyttade in.

2017-08-18 | 21:21:05 | http://finachristinas.com
Karin

Jag är helt på samma spår då det gäller köksfläkt. Blir intressant att se vad ni väljer. För övrigt lär inte kryddorna må så bra ovanför spisen, bättre att ha dem till exempel i en låda intill.

2017-08-20 | 20:20:05 | http://heimani.wordpress.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?