2017-04-11 | 15:48:04

Fotbollssäsong, FAF och nattjobb

Nu har jag varit sådär jobbigt oaktiv här på bloggen i ett par dagar igen så vi kör en liten catch up med sex av mina senaste mobilbilder. Okej? :)
 
 
I fredags inleddes fotbollssäsongen (alltså dricka-kaffe-och-prata-med-folk-på-läktaren-säsongen) med årets första kaffe på en läktare i Vörå. PUF hade träningsmatch mot Norrvalla och det kändes som en bra idé att idka lite bänkidrott i kvällssolen innan nattskiftet kallade. Jag har egentligen noll koll på fotbollsregler och sådana tråkigheter, men det behöver vi ju inte låtsas om.
 
 
När nattskiftet närmade sig sitt slut på lördagsmorgonen kändes det hoppfullt att få åskåda en rosafärgad soluppgång. Att få se att ljuset alltid övervinner mörkret, och att en ny dag gryr även när världen känns hopplöst omänsklig. Förra veckan fylldes nyhetsflödena av rapporteringar från ännu en terrorattack och man blir så matt i själen av allt detta hat.
 
 
I lördags laddade jag upp inför nattskift nummer två med burgare tillsammans med sambon och våra kompisar på nyöppnade FAF i Nykarleby. FAF var inte bara otroligt snyggt inrett, utan levererade också riktigt god mat. Här lär jag absolut hänga många kvällar i vår och sommar. Speciellt när terrassen öppnar! *längtar*
 
 
Avslutningsvis måste jag dela med mig av en bild som helt enkelt är för gullig för att ligga opublicerad. ♥

Finheter
Anonym

Studerar du ännu eller är du utexaminderad?

Svar: Hej du anonyma! :) Jag studerar ännu, men är inte särskilt aktiv på studiefronten då jag jobbar mer än heltid för tillfället.
TIDSTJUVEN

2017-04-11 | 16:28:45
Petra Nordqvist

Alltså mums den burgaren! :D

2017-04-12 | 10:17:52 | http://petras.fi/
Kommentera:
Kom ihåg mig?