2017-04-03 | 21:54:23

Dagens beslutsångest

 
Dagarna fortsätter rusa iväg och plötsligt är vi inne i april. Idag vankades det kursdag på Norrvalla för min del, och därefter möte tillsammans med Röda Korsets ungdomsutskott i Vasa. Jag passade på att gå (eller snarare rusa) på stan en sväng efteråt, strax innan butikerna stängde.
 
 
De av er som följer mig på Instagram Stories noterade säkert att jag hade lite beslutsångest där ett tag... Jag testade ungefär alla bomberjackor i hela Vasa på jakt efter en sådan som jag ville ha, men det fanns ingen som kändes helt hundra procent rätt samtidigt som det fanns alldeles för många som kändes åttio procent rätt. 
 
 
Sist och slutligen kom jag hem med en rosa jacka efter lite konsultation med expediten i butiken. Själva modellen på jackan stormgillar jag, för den är alldeles rätt midjelängd och har dessutom "scrunch" på ärmarna (tyget är liksom ihopdraget så att ärmarna blir böjda) och är gjord i världens mjukaste tyg. Men jag är fortfarande inte helt säker på om jag ska behålla den i rosa eller byta till en annan färg... Decisions decisions.

Finheter
ellenlundis

Så fin! :) Du passar i den jackan!

Svar: Tack Ellen! Så roligt att du tycker det <3
TIDSTJUVEN

Mie Jensen

Tycker jackan var superfin! Köpte själv en ljusrosa och en mörkgrön bomberjacka för ett tag sedan efter att ha letat i flera månader haha :)

Svar: Tack Mie! Åh, smart att köpa två olika färger för att kunna variera. Nu saknas bara vårvädret för att man ska kunna använda dem! :)
TIDSTJUVEN

2017-04-03 | 22:12:26 | http://miejensens.blogg.se/
Christina

Jag har min svarta med blommor och så har jag ju min rosa. Du passar ju jättebra i din rosa så har du beslutsångest kanske du borde köpa en till i en annan färg. ;)

Svar: Kanske jag helt enkelt borde göra så jag också ;)
TIDSTJUVEN

2017-04-04 | 19:17:07 | http://finachristinas.com
SandraEmilia

Jag tycker nog du passar superbra i den men du blir ju väldigt kall i den färgen! Så vill du få fram lite värme (vilket ju förstås kan vara trevligt till sommaren) så borde du byta till en annan färg som ger det. Men det beror ju bara helt på vad du föredrar såklart! :D

Svar: Hmm, det har du säkert rätt i. Men jag gillar rosa! :) De här bilderna är dessutom väldigt kalla i tonen, så den ser ut att vara lite kallare rosa än den egentligen är. Tror jag.
TIDSTJUVEN

2017-04-04 | 20:33:11 | http://sandraemilia.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?