Att möta våren i en mossgrön retroklänning

 
Det är dags att introducera klänning nummer två från min gammelfasters skattkista (läs: källare). Precis som den gula klänningen som jag visade förra veckan är den här också gjord i materialet crimplene, men det här är en mossgrön variant med lite längre ärmar. Jag gillar att den har ärmar, för då kan man lämna koftan hemma utan att frysa även dagar när det är lite kyligt.
 
 
Min gammelfaster var kortare än mina hundraåttio centimeter, och den här mossgröna klänningen är en liten aning kortare än den gula klänningen skulle jag vilja påstå. Men det kan också hända att det bara är inbillning. Med ett par svarta strumpbyxor funkar den hur som helst finfint! Det finns ett midjebälte som hör till den också, men jag valde att bära den utan bälte den här gången.
 
 
Ett mossgrönt tillskott i klänningsgarderoben är inte illa. Speciellt inte när man vet att den mossgröna klänningen är hemsydd och har fått vara med om många äventyr i sitt tidigare liv. Nu är det min tur att få bära den ut i världen.
#1 - Julia

Åh så härlig!! Och är du verkligen 180 lång? Jag är 177 och tycker jag ALLTID är längst hehe. Men längd är stiligt!

Svar: Tack så mycket Julia! :) Och jajamen, här har du en som är lite längre än dig och också alltid varit längst i alla sammanhang. Håller med dig om att längd är stiligt! Men lite jobbigt är det när man ska köpa byxor eller långklänningar och det aldrig finns några som är tillräckligt långa.
TIDSTJUVEN

#2 - JosefinTatiana

Så fint att kunna ta över, eller låta kläder leva vidare! sen passar du så bra i den gröna färgen! :)

#3 - Sara

Men åh vad kul att kunna ärva kläder! Dessutom verkar ju den där klänningsmodellen vara superinne nu. Har själv klänningar i lite liknande modell. Dock uppnår ju de inte de alls samma personliga värde, då de är köpta i slit-o-släng-butik för bara någon månad sedan. Men coolt att se att den modellen på klänning varit populär förr.

#4 - Nina

Men den är ju gjord för dig!! Vackert!!

#5 - Danielas Dagbok

och hur vacker är inte du?!