Vlogg: Promenad och pajbakning

 
Hallå kompisar! Jag filmade en liten vardagsvlogg igår. Det kan ju vara kul för er att få en lite personligare inblick i min vardag ibland också, även om den oftast är både lugn och tråkig. Den är väldigt vanlig, helt enkelt. Jag var ensam hemma hela dagen igår och hade ingenting speciellt alls på programmet, så det blev en hemmadag. Ni får följa med ut på byn och se på när jag bakar paj. Fartfyllt värre! ;)

Jag är fortfarande en total nybörjare på det här med att skapa rörligt material och hitta bra videovinklar, så ni får ha lite överseende. Nästa gång får jag se till att filma en lite mer händelserik dag, haha.
#1 - Mimmi

Kul me videoblogg! Hede gamla husi ha ja vari in i.. Å nåo finns e jo nan skatt, men också myki äckligt, typ påsar me okänt innehåll som misstänksamt liknar ett djurlik.. Huu! Och ede röda husi ha ja vari å skåda på ;) PS sir framemot att smaka pajan!

#2 - Marias Memoarer

Jättemysig och fin vlogg tycker jag! :) Gjorde absolut inget att det var en lugn dag, kändes lite harmoniskt sådär att kolla den, jämfört med en hektisk dag som kanske hade stressat upp mig en aning att titta på, hehe :D

#3 - Cecilia

Håller helt med Maria, himla mysigt och avslappnat :-)

#4 - Anna

"chanel du bor int här" hahahahah så kyligt :´D :D :D

#5 - Marre

Vad kul att se! Skönt med en avslappnad vlogg med lugnt tempo. Sen är det alltid kul att höra någon prata som man bara fått intryck av via text. Det är som en helt ny sida av personen, fast det funnits där hela tiden ändå. Äh, svårt att förklara, men du kanske fattar ändå :P