Vinn en personlig almanacka

Inlägget är ett samarbete med Personlig almanacka.
 
 
Vid det här laget vet ni säkert att jag älskar de ursnygga kalendrarna från Personlig almanacka. ;) År efter år har de fått hjälpa mig att hålla ordning på livet och { här } kan ni se hur jag valde att designa årets upplaga av kalendern. Varje år brukar jag i samarbete med Personlig almanacka dessutom dela ut ett presentkort på en kalender till en av mina fina bloggläsare och det här året är givetvis inget undantag. Tävlingen startar idag och pågår till och med den 4 oktober. Passa på att delta om du också är i behov av en snygg och praktisk kalender!
 
Personlig almanacka finns på svenska, på finska och till och med på finlandssvenska (med finlandssvenska namnsdagar i den svenska upplagan!), så alla är varmt välkomna att vara med och tävla. Vinnaren får själv välja storlek, ladda upp egna bilder till fram- och baksidan och bestämma precis hur den ska se ut på insidan enligt egna behov.
 
 
För att vara med och tävla:
Motivera kort varför just du vill vinna en Personlig almanacka. Kom ihåg att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg, på Facebook (du kan enkelt dela inlägget från Tidstjuvens facebooksida), Instagram eller Twitter. Kom ihåg att berätta var du tipsat när du kommenterar.
 
Lycka till!
#1 - Sarah

Åh det skulle ju vara perfekt! Helt omöjligt att hitta en snygg almanacka, och en sån är ju ett måste för att minnas vad allt och alla har inplanerat i familjen. 😊

#2 - Veronica

Det skulle vara roligt att själv få planera och använda egna bilder. Gillar och delar på Facebook!

#3 - Linda

Jag är med och har delat på Instagram :)
Jag är verkligen i behov av en ny kalender och tycker om att pynta speciella dagar i den. jag skulle nog vara en flitig användare av klistermärkena som följer med! Det är mycket spännande saker som händer i livet just nu som är värt en fin kalender. Dessutom har jag varje år deltagit i din tävling men aldrig vunnit, så nu håller jag tummar och tår att det är min tur detta år :)

#4 - ett ritstift i din rumpa

Jag vill vinna eftersom jag just har hoppat ner i gradu-träsket och behöver någonstans att planera mina dagar när min gamla kalender tar slut! ;)

#5 - Laura

Jag önskar att vinna en personlig kalender, var jag skriva in mina deadlines, praktiska övningar och annat skolrelaterat, samt få planera in jobbturer och träningsdagar. Framför allt önskar jag att vinna för att kunna planera allt detta i en egen designad kalender med eget utseende, som det är betydligt trevligt att planera allt i ;)

#6 - Janica

En ny almanacka skulle sitta fint just nu när jag återgår från mammaledigheten till nytt jobb. Det blir en del pusslas med barnens hänttider från dagmamman, och sen har jag ju också egna hobbyn som ska memoreras :) och så blir ju almanackan så skön att använda när man får planera utlögget i den själv! Delar ditt inlägg på facebook.

#7 - Jennifer

Är verkligen i behov av en kalender nu när det är massor av viktiga datum i skolan att pricka in, arbetsskiften och framför allt alla kommande evenemang. Ett stort +i kanten att få planera den själv och göra den personlig när jag aldrig haft en sånhär förut!:)

#8 - Marias Memoarer

Jag vill så gärna vinna för att jag är sådan som vill anteckna allt, göra listor m.m. så jag har så bra koll som möjligt i min vardag. Dock tycker jag att almanackorna i butikerna är så tråkiga, så skulle allra helst vilja designa min almanacka alldeles själv, med något av mina egna foton och så ett peppande citat :) Jag har deltagit i typ alla såna här tävlingar som jag hittat men inte vunnit, kanske turen äntligen kunde få va på min sida nu, hehe... ;)

Jag har delat inlägget på Facebook!

#9 - Elin Siffrèn

Skulle blir mycket roligare i vardagen, provade göra en 'egen' en gång men den höll max 3 månader. Dock finns det bara tråkiga almanackor typ med bara en färg och något tråkigt mönster..
Delade tävlingen på min blogg också :)

#10 - Caroline

Efter att ha blivit utbränd av läraryrket så har min hjärna och mitt minne förändrats drastiskt till det sämre och jag måste ha en kalender för att komma ihåg viktiga möten. Skulle vilja vinna denna tävling för att kunna få en snyggare almanacka då jag tycker att de flesta man hittar i affären inte är så kreativa.

#11 - Caroline

glömde skriva epostadress caroline_josefsson88@hotmail.com

#12 - Emma

Just jag behöver en almanacka eftersom ett del nya positiva förändringar i mitt liv skett. Jag har börjat gymnasiet, skaffat gymkort och fått mitt första jobb på samma gång. Jag känner redan att jag får svårt att få tiden att räcka till och hur kalendern i mobilen inte är nog. En fin almanacka hade motiverat mig till att balansera träning, skola och jobb på bästa sätt. Att inte ha en är ju rena rama tidstjuven ;)

#13 - Pauline

Åh vilken kul tävling!<3 Jag skulle vilja vinna en personlig almanackan för att få lite mer struktur och ordning i mitt liv. Just nu är blir det mest att jag skriver upp vad som ska göras osv på små lappar som ligger utspridda lite överallt här hemma så en almanacka skulle inte sitta fel! Särskilt inte en personlig och egendesignad eftersom jag älskar att vara kreativ. :)

#14 - Melina

Snart jag in i vuxenvärlden tar ett kliv, jag nu i magen bär ett liv.
En hel del saker ska minnas och kommas ihåg, jag minns knappt vart jobbet låg.

#15 - Maria

Virrig är jag och virrigare verkar jag bli... Kan behöva en kalender att hålla koll på vårt liv. Hoppas nu att en snygg och praktisk kalender styr kosan hit!

#16 - Maria

Min mamma frågade mig nyligen om jag hade någon almanacka att skänka då hon behövde en. Det vore roligt att ge henne en helt ny PERSONLIG almanacka!

#17 - Jessica

Med barn i huset så behövs det en bra almanacka så man kan skriva upp och planera ordentligt. Extra kul är det ju såklart att det finns personliga almanackor - självklart vet jag redan vilka bilder jag hade velat ha på den på mina <3

#18 - Nina

Sku aldrig överleva utan en kalender numera! Med en kid som har olika dagisdagar olika veckor + alla möjliga happenings på dagis dessutom och andra kidden som har rådgivningstider och playdates. Far i huset som har sina möten o resor o mamman själv som försöker hitta egentid genom kurser så behövs det verkligen en kalender så jag håller ordning på allt! Inte minst med sömnbristen som stundtals gör mig till en total zombie :D

Delade tävligen på fb :)

#19 - Karin

I år är jag tillbaka i skolbänken för första gången på ett bra tag och jag har ganska snabbt insett att min hjärna funkar riktigt dåligt som kalender... jag misstänker att en riktig kalender skulle göra jobbet tusen gånger så bra!

#20 - Hanna

För någon dag kom jag på att ja ska börja planera och skriva ner mina planer/mål för varje dag/vecka/månad/år och då skulle jag behöva en bra kalender. Jag satt faktiskt och planerade en kalender på personlig almanacka igår men så tyckte jag den ble lite för dyr och tänkte att jag ska vänta till nästa lön innan jag beställer en.

#21 - Mikaela

Jag skulle må bra av att ha en kalender att skriva in inför 2017 då jag både planerar att sätta upp en teaterföreställning med en kompis och förhoppningsvis så börjar jag på högskolan i höst. Tänk att få visa upp sin personlighet lite extra genom en kalender första skoldagen!

#22 - Jennifer

Åh vad jag vill vinna! Det är ohållbart med alla dessa små lappar överallt, anteckningar på allt man kan hitta och ingen koll på varken hur jag jobbar eller dagistider. Hoppas vinna å få chansen att bli organiserad, en gång för alla!

#23 - Maria

Jag skriver ner allt som jag behöver komma ihåg för att få vardagen att fungera och att få göra det i en personlig almanacka skulle vara helt perfekt. Tycker att det är roligt att kunna njuta av fina foton varje gång man tar i sin almanacka.

#24 - Hanna

Jag är med! :) Trots att jag tror att jag har "allt på radin" så måste jag väl erkänna att jag inte har det, heh. Vi har en familjekalender här hemma men den klarar inte all info, drop and pick ups med barnen, jobbtider och nu när äldsta går i skolan blir det en hel del hobby också. Så mamma i husets huvud skulle kanske inte behöva försöka komma ihåg a-l-l-t när det finns en alldeles egen kalender att fylla i precis allting som tänkas behövas göra/tänka på/meddela och så ;) håller mina tummar o tår!!

#25 - Jennifer

Jag behöver motivation till att börja på med min magisteravhandling! En ny fräck almanacka vore toppen! Då vill man planera in mycket tid till studier 😊

#26 - Helena i Uppsala

Det börjar bli svårt att hålla allt i huvudet.

#27 - Heidi

Jag är givetvis med å hoppas på vinst! Behöver en kalender för min nuvarande tar ju precis slut. Vill mer än gärna få en i finlandssvensk upplaga. Plitar ner både ditten och datten i min kalender för att jag ska minnas alla grejs. Möten, träffar, träningspass och olika kompisars födisar. Håller mina tummar för att fru fortuna skulle hitta mej nu. 😊

#28 - Camilla

Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att kunna skriva upp både saker att komma ihåg och sånt som hänt. Jag skulle sätta bilder p vår söta ettåring på pärmen 😊

#29 - Mia Korch

Om några veckor föds vår lilla dotter så det kommande året innebär massor med rolig planering för min och bebisens föräldraledighet.

Hade vart underbart med en personlig almanacka att få planera mitt spännande år i!

#30 - Caroline

Åh jag skulle så gärna vilja vinna en personlig almanacka!

Jag glömmer bort ALLT jag inte skriver upp. Helt hopplös!
Hur mycket jag än vill komma ihåg det så är det som att min hjärna behöver att jag fattar en penna innan jag fattar grejjen...
Så skönt det hade vart att få allt på samma ställe!!

#31 - Sanna

Wow, vilken toppen tävling! Jag har ett stort behov av en ny almanacka särskilt nu inför hösten. Har otroligt mycket som ska planeras in och det är svårt att hålla reda på allt, så att få en almanacka i rätt storlek att bära med mig i väskan vore toppen och skulle helt klart vara en perfekt födelsedagspresent till mig själv då jag fyller 25 år den 2/11.

Givetvis delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

#32 - Marre

Har använt personlig almanacka sen flera år tillbaka och har sååå hittat hem! Inget mer sökande efter den perfekta almanackan alltså. Tyvärr är inte ekonomin något att hurra för nu när maken pluggar och jag är föräldraledig, så en almanacka har inte varit prio ett på listan, särskilt när jag inte har en massa jobbuppdrag att hålla reda på. Hade dock varit härligt att ha en, att använda mobilen blir ju aldrig samma sak...

#33 - Linn

Det vore underbart att vinna en personlig almanacka,
veta när jag ska iväg och vad jag borde packa.

Jag skulle måla och skriva viktiga grejer,
lägga den i handväskan bland läppglans och sprayer.

Jag har en tendens att glömma vad jag ska göra,
ibland kan det mina vänner störa...
Med denna kan jag ju hålla koll på allt,
och imponera med att minnas saker - det vore ballt ;)

#34 - Emilia

I höst bollar jag två deltidsjobb - och har eventuellt ett tredje på gång. Så utan kalender skulle jag inte ha någon aning om när jag ska befinna mig var! Tyvärr är min nuvarande en liten, tråkig kalender med reklam för facket så en lite större och mycket snyggare skulle vara välkommen. Dessutom skulle lite färgglada klistermärken att piffa upp anteckningarna med inte sitta fel.

Jag har retweetat din tweet om denna tävling.

#35 - Anna

Hej! Jag tycker att utbudet av almanackor är så tråkigt just nu, hade varit kul att få designa sin egen. Då vet en att det blir precis som en vill ha den! :)

#36 - Julianna Fredriksson

Jag behöver verkligen en planerad och strukturerad vardag för att livet ska funka och jag inte ska glömma viktiga saker allt från att att betala räkningar, eller att jag har glömt att ta min medicin. När man kommer upp i åldern blir det lätt hänt att man glömmer vissa saker. Så denna personliga almanacka skulle vara en räddare i nöden eftersom den verkar vara enkel att använda.

Delar på FB
https://www.facebook.com/JFredr



Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

#37 - linnea-aurora

jag ska vinna så att jag kan överraska min fantastiska sambo med denna kalender. då han ofta är stressad och glömmer bort saker han ska göra är det perfekt för honom att anteckna ner allt i en kalender, på så vis minskas stressen och han kan koppla av. han sätter alltid guldkant på min vardag och nu vill jag ge honom en uppskattad gåva tillbaka <3. jag delar på facebook!

#38 - Sophie

För mig med dåligt minne är det en mardröm att hålla reda på allt som ska hända. Studier,möten, evenemang tågresor och annat.Lappsystem fungerar inte alls. Sist när jag skulle till allergiläkaren kollade jag hastigt på min kallelselapp och slängde den, litade fullständigt på mitt kassa minne. Resultat .. jag antog att läkartiden var kl 15.10. Men det var kl 10. 15. Som tur var var de snälla på mottagningen att inte kräva betalt av mig. Hoppas på turen att få hjälp med att kunna organisera mig med en fin almanacka.
Delar på facebook : C Sophie Nilsson

#39 - Nina

Vilken fin vinst!
Jag hoppas jag har turen med mej bara för att jag vill ha en snygg kalender :)

#40 - Nadia Walaf

Sonen är så tankspridd och glömmer jämt saker. Jag tror en egendesignad kalender skulle kunna sporra och hjälpa honom.
Jag har delat på facebook.

#41 - Mattias

Jag behöver hjälp omedelbart -läget är akut,
detta eviga dubbelbokande, måste få ett slut!
En personlig almanacka skulle ge mig koll på vardagens bestyr,
och en överblick så jag även kan boka in egentid och roliga äventyr!

#42 - Amanda

Har haft en sån almanacka snart i två år! Älskar den! Skulle vara underbart som student och mamma att vinna en till nästa år igen!

#43 - Annika Nilsson

Åh, en personlig almanacka! Jag har i många år sett reklam om dessa personliga almanackor svepa förbi mig och alltid tänkt: det där skulle varit något för mig! Men sedan har det ändå aldrig blivit av att jag beställt. Och kanske är det just det - jag behöver en almanacka att boka in att jag ska beställa!
Hoppas att jag får chansen till nästa år!
Jag har delat på Facebook!

#44 - Isabelle

Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka, så att almanackan på väggen slipper se ut som ett ritblock med alla dess former, färger och ord. ;) Mycket att hålla koll på som student, mamma, arbetande, tränande o.s.v.

#45 - Fanny Iaberg

Jag går trean på gymnasiet och har mycket att tänka på vad det gäller skola, jobb, vänner och familj. En personlig almanacka skulle göra min vardag enklare och piffa till den lite, vilket skulle göra mig mycket gladare! Härlig tävling!

#46 - Jennie

I en familj med massor av aktiviteter är det svårt att hålla koll på allt som händer! En "riktig" almanacka är ändå bästa hjälpen för att få en bra överblick på allas scheman!

#47 - T

Hej, hoppas du har en bra dag!
Jag är sjukskriven för utmattningsdepression och en stor "biverkning" av detta är att mitt minne är spårlöst borta. Jag känner mig som en senil gammal gumma, speciellt i kombination med att jag knappt orkar gå ett varv runt huset... Jag har dessutom fått order från läkaren att försöka få ordning på rutiner och planera in saker som får mig att må bra. Jag tror ju så klart inte att något materiellt som en kalender hjälper mot depression, men jag tror att vad som helst som kan fungera motiverande kan göra skillnad. Att ha en fin kalender som jag vill fylla kanske faktiskt kan få mig ur sängen lite lättare. Att ha ett bra ställe att kunna samla tankar och skriva ner peppande framsteg känns ju inte heller helt dumt. Så nu håller jag tummarna för att jag har turen på min sida den här gången.

#48 - felicia

Jag är gärna med!
Kort och gott anledningen varför jag vill vinna:
Jag vill mer än gärna strukturera upp min liv - med stil!

#49 - Alina Frölund

Jag vill vinna för att jag behöver verkligen en almanacka!! Jag går i tvåan på gymnasiet, högskoleförberedande program. Så jag har mycket läxor och inlåsningsdatum att hålla koll på.. Och all min fritid består av mina 3 hästar. Där är det också mycketmycket planering. Och jag har skilda föräldrar så det vore perfekt att skriva upp vart man ska va och när så man kan ha lite mer koll. Skulle hjälpa mig mycket med en almanacka! Kram ❤️

#50 - Alina Frölund

Jag har delat på min Twitter :)
Jag vill vinna för att jag behöver verkligen en almanacka!! Jag går i tvåan på gymnasiet, högskoleförberedande program. Så jag har mycket läxor och inlåsningsdatum att hålla koll på.. Och all min fritid består av mina 3 hästar. Där är det också mycketmycket planering. Och jag har skilda föräldrar så det vore perfekt att skriva upp vart man ska va och när så man kan ha lite mer koll. Skulle hjälpa mig mycket med en almanacka! Kram ❤️

#51 - Linda, mamma till Majken & Arvid

Nu händer det massa i familjen med olika besök.
Då sonen har problem med ena ögat, blir de massa
Av besök där. Sen har dottern fått problem med ena
Örat & ska operera sig när vi får kallelse. Dessutom
Har jag massa av kurser & möte via jobbet som behöver
Skrivas ner i en snygg kalender ♡
Håller tummarna här ♡

#52 - Sophie

Vem vann ?

#53 - Nina

Undrar o vem som vann :)

#54 - Natalia

Jag skulle vilja vinna för jag är så extrem på att skriv upp och planera allt jag ska göra, skulle vara enklare att ha en fin kalender att skriva ner allt i :)

#55 - Titti skarp

hej
har sett den bland you tubers och har själv varit nyfiken på att fixa en egen efter egna önskemål
det skulle vara kalas att ha
hoppas på tur

#56 - Marias Memoarer

Jag vill vinna för att jag är rätt kräsen med kalendrar och har än så länge inte hittat någon tillräckligt fin och peppig variant i butikerna... Vill gärna designa en egen med egettaget foto och ett uppmuntrande citat på framsidan 😊 Delar tävlingen på Facebook!

Svar: Ja, det här var fjolårets tävling! :)
TIDSTJUVEN

#57 - Marias Memoarer

Oj, kommenterade jag nyss en gammal tävling?? Den dök nyss upp i mitt flöde så jag trodde det var ett nytt inlägg..