2016-11-21 | 19:24:00

Upplev Galan 2016 en gång till

 
Jag vet inte hur jag ska inleda det här inlägget så jag tror att jag helt enkelt bara börjar med att från djupet av mitt hjärta säga TACK till alla er som kom på Galan i lördags, till alla er som hjälpt till längs vägen, till alla er som nominerat och röstat på era favoriter, till alla er som har varit våra samarbetspartners och till alla er som har peppat och stöttat oss.
 
 
Det blev ett ännu större projekt än förra året att ro iland, och stundtals har nog Ida-Marie och jag frågat oss själva vad vi riktigt gett oss in på genom att ordna en blogg- och nöjesgala en gång till. Men känslan när vi fick se alla glada och uppklädda människor mingla runt och knyta nya vänskapsband i lördags gjorde att allt var värt det. Lördagen var helt enkelt oslagbar.
 
 
Alla genuina kramar som utdelades, leenden som fyrades av och skratt som klingade i stadshuset gjorde att vi kände att varje minut vi lagt ner på det här galaprojektet under året som gått har varit värt det. Det här var ett evenemang som behövdes.
 
 
Var du med på Galan 2016 och vill uppleva kvällen på nytt eller missade du livestreamen i lördags? Nu kan du se videon från Galan om och om igen och återuppleva dina favoritögonblick från prisutdelningen, programmet och minglet. Du får givetvis lägga upp videon på din egen blogg/hemsida/Facebook och du får dessutom ladda ner videon, redigera om och publicera den på nytt.
 
 
Mingelreporter i sändningen är härliga Alexandra Häggman och programledare för Galan är Nicke Aldén och Janina Kronlund. Videon är producerad av de otroliga skickliga yrkesmänniskorna på Pictor TV och deras nya projekt Kingkong.fi.
 
 
På grund av upphovsrättsliga skäl är musiken som spelades under modeshowen ändrad i videon, men i övrigt är det mesta likadant som under livestreamen.
 
 
Det roligaste med videon är att få se alla intervjuer under minglet, så någon kväll ska jag absolut sätta mig ner framför TV:n för att se igenom videon i sin helhet och återuppleva kvällen. ♥

Finheter
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så roligt :)

2016-11-22 | 21:19:39 | http://www.saramadeleine.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?