2016-11-14 | 19:18:00

Hälsningar från Handelsesplanaden

 
Hälsningar från galakontoret! Nu har galaveckan kickat igång, vilket betyder att jag hänger i Vasa från morgon till kväll varje dag hela veckan. I skrivande stund har mörkret lagt sig över Handelsesplanaden och de sista kaffegästerna här i galakontoret åkte nyss hem. Det är bara Ida-Marie och jag som sitter kvar här i den mysiga lilla butiken och smattrar på tangenterna. Alldeles snart är dags för oss att stänga galaverkstaden för idag.
 
 
Vi inledde arbetsdagen klockan tio imorse. Det var så kul att äntligen få träffa alla praktikanter som vi har äran att få jobba med under hela veckan. Galateamet består förutom av Ida-Marie och mig av Emily, Erika, Jenna, Julia och Oda. Ett riktigt superteam! Utgående från dagens åstadkommanden kan jag redan dra slutsatsen att det kommer bli en riktigt effektiv och väldigt rolig arbetsvecka. Se till att hålla koll på finlandssvenskabloggare.com för att se vad vi sysslar med på dagarna. Under veckans gång kommer det att dyka upp många intressanta inlägg och ny information om Galan på hemsidan, Facebook och Instagram. Snart avslöjar vi bland annat var efterfesten kommer att hållas! Iiih.
 
 
Idag hade vi sällskap av hunden Skipp - vår nya galamaskot. Han var så söt och satt snällt och tittade på när vi andra jobbade. Kom det någon postiljon förbi på gatan passade han dock på att upplysa oss om det. A dog's gotta do what a dog's gotta do. ;)
P.S. Hur snyggt är inte bordet vi sitter runt? Det är gjort av en gammal dörr med en glasskiva ovanpå. Vill haaa!

Finheter
Linda

Vad mysigt det ser ut att vara där :)

Svar: Ja, själva utrymmet är riktigt mysigt. Och stämningen är på topp. :D Kom och hälsa på någon dag om du hinner!
TIDSTJUVEN

2016-11-14 | 20:15:42 | http://lindasjolund.blogg.se
ISA

åh men vad rolig vecka ni verkar ha då, härligt att hänga i blogg-gäng sådär ;)

Svar: Eller hur! Vi ordnar en stor finlandssvensk blogg- och nöjesgala nu på lördag. :) Nu är det bara slutrakan kvar, men det är förstås många pusselbitar som ska falla på plats under veckans gång.
TIDSTJUVEN

2016-11-14 | 20:23:43 | http://isabyl.devote.se
Nina

Vad härligt det ser ut! Ska försöka komma in en sväng någon dag :D

Svar: Ooh, det vore jättekul! :D Vi har kaffe och kakor. Eller kakorna kan det hända att vi hinner äta upp, men i så fall köper vi fler kakor. ;)
TIDSTJUVEN

2016-11-14 | 21:45:18 | http://ninozia.blogspot.fi
Linda

Kanske jag kommer in med något gott med mig här i veckan som pepp! är ledig hela veckan :)

2016-11-14 | 22:16:19 | http://lindasjolund.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?