Svenskfinlands häftigaste businessevent

Inlägget är ett samarbete med Kick Ass Management
 
 
Har ni hört talas om det storslagna inspirationsevenemanget Kick Ass LIVE för företagare? Ungefär vid den här tiden förra året släppte Kick Ass Management den första informationen om sitt kommande företagarseminarium och nu är det plötsligt bara två veckor kvar tills evenemanget går av stapeln. Den långa väntan är snart över....
 
Den 19 maj kommer Kick Ass LIVE att gå av stapeln vid Academill i Vasa. Några av Finlands och Nordens bästa talare kommer att medverka och dela med sig av sina idéer för tillväxt och konkreta strategier för hur man kan utveckla sitt företag. Jag vågar nästan påstå att det kommer vara det häftigaste heldagsseminariet som går av stapeln i Svenskfinland i år, och något man som företagare (oavsett om man är storskalig eller småskalig sådan) helt enkelt inte vågar riskera att missa. Evenemanget bjuder dessutom på ypperliga möjligheter till att nätverka med allt från styrelseproffs och VD:ar till unga entreprenörer och studerande.
 
Ida-Marie och jag har den stora glädjen att meddela att Finemang fungerar som en av evenemangets huvudsamarbetspartners, vilket innebär att vi kan erbjuda grym biljettrabatt till alla bloggare och bloggläsare. För oss bloggare tror jag att seminariet kan fungera som startskottet till att våga starta eget företag och omvandla hobbyn till en inkomstkälla.
 
 
Kick Ass LIVE 2016 är ett namnstarkt seminarium där bland andra serieentreprenören Anna Häggblom, ledarskapsföreläsaren Lars Losvik, futuristen och företagaren Niko Herlin, VD:n Kjell Skoglund och före detta riksdagsledamoten Ulla-Maj Wideroos kommer att medverka. Det är verkligen ett maffigt gäng inspiratörer som kommer att dela med sig av sin kunskap! Vill ni spana in vilka de andra föreläsarna är och samtidigt läsa mer om deras bakgrund och expertområden hittar ni förstås all information på Kick Ass LIVE:s hemsida.
Genom att ange koden BLOGGARE får ni hela 50% rabatt när ni köper er Kick Ass LIVE-biljett.
Observera att detta är sista veckan att anmäla sig, så vänta inte för länge.

I priset ingår seminariematerial, eventpass, lunch och kaffeservering.
Jag ser verkligen fram emot den 19:e och hoppas på att bli alldeles fulltankad med inspiration och nya idéer under seminariet. Vi ses väl där?