Familjefest i Forsby

 
Ikväll vankades det grillfest i Forsby tillsammans med hela stora familjen. Jag var alldeles utsvulten efter att ha legat halva dagen på stranden (och tagit årets första dopp!) tillsammans med min kompis Sara, så grillfest passade alldeles finfint. Vädret har verkligen varit superhärligt idag, så en ledig tisdag kunde inte ha kommit mer lägligt. Det är precis ett par sådana här soliga och lediga dagar som behövs nu efter midsommarhelgens nattjobb.
 
 
Arrangörerna för grillfesten hade verkligen satsat på den yngsta åldersgruppen av besökarna i år. Den äldre brorsonen var därmed stormförtjust! Förutom en ko och en gris som delade ut godis så fanns det ballonger, hoppslott och en sådan där hoppgrej där man sitter fast i två linor och studsar. Vad heter de ens? Slingshot kanske?
 
 
Den yngre brorsonen var festens coolaste lilla gubbe med skjorta, hängslen och randig gubbmössa. <3
 
 
Det blev en trevlig kväll på Forsby på toppen och det känns som att sommaren började på riktigt idag. När Mikael och jag tackat för oss och proppmätta styrde kosan hemåt var vi på så gott humör att vi fick för oss att göra något lite småknäppt. Mer om det imorgon...
#1 - Ida-Marie

Sååå härliga bilder, och supersnygg header!!! :)

#2 - a n n i k a

Härligt :D