Nattskiften och sömnsvårigheter

 
God morgon! Eller god natt... eller god middag? Jag är förvirrad.
 
Nattsuddaren Maria är i farten igen. Det känns som att jag inte gör annat än hänger på jobbet nattetid numera. Jag hann knappt vända tillbaka dygnsrytmen efter förra omgången vaknätter innan det var dags för en ny. Just nu är jag inne på nattskift nummer två av tre för den här gången.
 
Jag vet inte om jag bara inbillar mig, men det känns som att kroppen tar mer stryk av vaknätter den här sommaren än vad den gjort de två tidigare somrarna som jag haft samma treskiftesjobb. Hela förra veckan hade jag sömnsvårigheter efter att vaknätterna var över. Gick jag och la mig klockan elva på kvällen vaknade jag pigg som en spigg klockan ett på natten och kunde inte somna om förrän tidigast klockan tre. Jag bara låg där och stirrade i taket, och ingen mindfulness i världen hjälpte. Sedan sov jag alldeles för länge nästa dag, vilket förstås resulterade i samma problem följande natt. Jag hoppas verkligen att det inte blir likadant den här veckan.
 
Knäppt nog har jag vaknätter på schemat ännu en gång till redan i början av nästa vecka, så ifall jag blir totalt galen eller uppför mig som en zombie hela juli vet ni varför. ;) Tre omgångar nattjobb på tre veckor är lite väl maffigt, även om jobbet i sig är väldigt trevligt.
Ni som jobbar treskiftesjobb året runt, ni är allt tuffa. Eloge till er! 
#1 - Lina

Rosa/lila himla är verkligen det finaste som finns!

#2 - alice

Vad jobbar du med? Jag vet inte om jag skulle klara nattpass :o :)

#3 - ellenlundis

De är drygt är man vänder på dygnet.Eller när man lägger sig i tid, o vaknar mitt i natten 😥🤔 Fin bild du har tagit!