Brunchpicknick med bloggare

 
Brunchpicknick för Finlandssvenska Bloggare
Lördag kl 11-13 @ Skolparken i Jakobstad.
Finlandssvenska bloggare, ni har väl inte missat att det blir bloggträff med brunchpicknick i Jakobstad nu på lördag? Vi träffas i Skolparken, på gräsplanen framför gymnasiet mellan klockan 11 och 13. Vi kör knytkalas, så alla får gärna ta med sig en filt att sitta på och något gott att äta. :) Jag tänker mig jordgubbar, vattenmelon och massa annat smarrigt. Det blir en förmiddag fylld av bloggsnack, häng med internetkompisar och förhoppningsvis strålande solsken. Väderprognosen bådar gott för tillfället i alla fall!
 
Den här veckan går Jakobs dagar av stapeln i Jakobstad, så det är program precis varje dag. På lördag är det till exempel gammaldags torg på gågatan, så man kan passa på att kombinera bloggbrunchen med en härlig dag på stan. Vi ses där!
#1 - Charlotte Uleskog

Kul att ni anordnat en sådan träff! måste varit trevligt och givande.
Har haft en exakt likadan kylväska med glassar på :)

#2 - ellenlundis

Hoppas att ni får de trevligt :)

#3 - Yvonne

Jag hoppar över Jakobs dagar i år, ha det gott! Storgillar idén!

#4 - Marias Memoarer

Jag hade nog tänkt att kanske komma, men nu verkar det som att jag kanske missar jeppisdagarna helt och hållet då jag gått och blivit sjuk.. :( Men vi kan ju alltid hålla tummarna för att jag repar mig på rekordtid och är i skick till helgen igen :) Men mina förkylningar brukar i normala fall inte funka så, så jag skulle inte våga satsa pengar på det.