Vi behöver mer kramar i världen

 
Visste ni att det var så mycket som kramens dag igår? Det hade jag helt missat, tills jag såg att jag fått en virtuell kram från den anonyma bloggerskan på Bloggkoll. Tack för kramen finis! Du får en stor kram tillbaka från mig, för jag tycker att du äger och din blogg är så underhållande. Jag håller med dig om att det är lite småjobbigt att krama människor som är mycket kortare eller längre än en själv och mest awkward är det att krama folk vars ansikten kommer i boobiehöjd på en. Haha. Men kramar är ju annars världens mysigaste grej!
 
Men hörru Bloggkoll-bruden, jag är galet imponerad över att du alltid lyckas hålla en god ton i inläggen och att du liksom får dina blogginlägg att bli intressanta genom att tillföra någonting nytt i varje diskussion samtidigt som du egentligen bara skriver om sådant som andra har skrivit om. Otroligt skickligt! Du kan tro att jag är nyfiken på vem det är som sitter där på andra sidan skärmen. ;)
 
 
Jag vill skicka vidare en kram till min kompis Sara som är småbarnsmamma och egenföretagare. Förutom att hon är en riktig supermamma till sonen Wilton så hjälper hon samtidigt andra människor att kämpa för att förändra sina liv och må bättre i sina kroppar. Sara håller dessutom på att starta en alldeles egen webshop - Little Kind - där hon ska sälja leksaker, mysbelysning och andra fina prylar. Gissa vem som kommer bli stamkund i hennes webshop, hehe... Jag vill ha en glasslampa, en molnlampa och en mustaschlampa. Okej då, kanske en batmanlampa också. 
Vem skulle ni vilja krama idag? ♥
#1 - Lili

Det hade jag inte en aning om! Jag håller med om att fler kramar behövs. Jag skickar en kram till våra råttors fantastiska veterinär på djursjukhuset i Roslagstull här i Stockholm, Isabella heter hon och har alltid varit väldigt fin mot råttorna, och kompetent och vältalig. Och så en kram till alla som behöver en, för att de mår dåligt eller inte får tillräckligt med kramar i sin vardag.

Svar: Nå nu vet vi tills nästa år i alla fall. ;) Kramens dag är tydligen alltid den 21 januari.

Åh, det låter som en toppenbra veterinär som helt klart förtjänar många kramar! Snällt av dig att dessutom skicka en kram till alla som behöver en. Det vill jag också göra. Kramar till alla! <3 <3 <3
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

Men ååh TACK snälla fina <3<3 Oj va ja vart glad nu! :')

Svar: <3 <3 <3
TIDSTJUVEN

#3 - Eleonora Adriana ♥

Och jag skickar en kram till dig :)

Svar: Men hur snäll är inte du då!? :') En stor kram tillbaka till dig också! <3
TIDSTJUVEN

#4 - ellenlundis

Kram! Jag gav några kramar och fick kramar igår ^_^

Svar: Så mysigt! :) Då hade du kanske koll på att det var kramens dag igår?
TIDSTJUVEN

#5 - Maria

Hehe, vi kanske ska undvika att kramas då, kortis som jag är :D

Svar: Äsch, jag kan ju böja mig 😉 Kanske vi ses på måndag?
TIDSTJUVEN

#6 - Maria

Hehe, vi kanske ska undvika att kramas då, kortis som jag är :D

#7 - Silje

Du får en "jämnlång kram" av mig också ;D :)

#8 - Maria

Som jag nyss skrev i volontärgruppen så är det väldigt förkylt just nu, så finns tyvärr ingen chans att jag är i skick till måndag :( Förra veckan kunde jag ju NÄSTAN vara med, kom så pass långt att jag fick in ett gäng barn i bilen och så var batteriet i bilen finito, men Annika berättade säkert åt er hur det låg till :D

#9 - ellenlundis

svar: Många på skolan påminner hela tiden. Så de kunde man inte missa ;)