Mommos Café

 
Ni vet den där känslan som man möts av genast när man stiger in hos sin farmor, mormor eller någon annan trevlig gammal tant? Den där ombonade och mysiga känslan när det doftar av nybakta bullar i hela huset, retrobordet är dukat med koppar i udda porslin (för "man kan ju inte använda finporslinet till vardags") och under porslinet ligger virkade dukar i knalliga och pigga färger. Precis den känslan och stämningen möts man av när man stiger in till Mommos Café i Nykarleby. Man vet genast att man kommer att vara proppmätt, glad och nöjd innan man är redo att gå därifrån.
 
 
Mimmi, Madde, Sara, Cila och jag bestämde oss för att njuta lite extra av jullovet idag genom att åka iväg till Nykarleby för att gå på café och babbla bort ett par timmar. Det var ett mycket bra beslut måste jag säga.
 
 
Mommos café öppnade så sent som i december, så det är sprillans nytt och mysigt. På menyn finns allt möjligt gott, både sött och salt, och till vardags serveras det dessutom lunch. Jag kan varmt rekommendera deras caffe latte och cheesecake om man är sugen på något sött. Mommos café är helt klart mitt nya favoritställe i Nykarleby. Det ligger på Topeliusesplanaden 11. ♥
#1 - Linda

Måst absolut test e. sir jättemysit å gott ut :)

#2 - ISABELLA

Vad mysigt!

#3 - Ida-Marie

Åh så mysigt det ser ut. Ska så komma ihåg de när jag är i Nykarleby nästa gång :D

#4 - Kitty

Det har jag inte hört om! Måste ju testas! Älskar att gå på café :)
Tack för tipet!
/Kitty

#5 - Michelle

Men åååh vad gott det ser ut! :)

#6 - Lund Johanna

Jaa, jag vet precis. Det är de absolut bästa typerna av café. Var på ett pensionat, med tillhörande fik, i Piteå i somras på semestern som jag blev helt löjligt förälskad i. Precis av samma anlendning.