2016-02-02 | 11:57:00

Träffpunkten på onsdagar

 
Dags för lite skamlös reklam! Bor ni i Vasanejden kan ni från och med nu styra stegen mot Folkhälsanhuset på onsdagar. Med start den här veckan kommer det nämligen att ordnas någonting så kul som Träffpunkten där varje onsdag klockan 18-20. Träffpunkten riktar sig till ungdomar och unga vuxna, och är ett forum med fokus på välbefinnande i fysisk, psykisk och social mening. Som arrangörer fungerar FinFami i samarbete med Folkhälsan och Röda Korset. Jag kommer själv att stå stationerad vid kaffekokaren vissa kvällar, men i huvudsak vill jag ju delta i programmet förstås. Jag är så uppspelt över hur kul allt det här ska bli!
 
Varje vecka kommer att ha ett eget tema, och det blir bland annat workshops, diskussioner och seminarier. Det är helt gratis att delta, och givetvis bjuds det på kaffe under kvällen. Temat för den första kvällen är Vilken soppa - om kosten som inte kostar och då ryktas det att alla deltagare får laga mat tillsammans. Tipsa alla ni känner!
 
Det är verkligen på tiden att något sånt här ordnas tycker jag. Vi unga har allt för få möjligheter att träffas och diskutera under avslappnade men ändå organiserade former, så jag är glad att det äntligen händer i Vasa nu i vår. Jag ser allra mest fram emot Våga känna lust, Träningscirkel mot rasism, Främja din mentala hälsa med enkla verktyg och Sexsnack. Hur spännande låter inte sådana teman? Någon som vill samköra från Oravais? ;)
Träffpunkten ordnas i Folkhälsanhuset
på Rådhusgatan 25. Onsdagar kl. 18-20.

Finheter
Kommentera:
Kom ihåg mig?