Ge katten en pafflåda så är han nöjd

 
Dags för lite uppdatering på kattfronten!
 
Sputnik har sedan han flyttade in hos oss haft ett stort intresse för att klösa på saker. Både vår säng och vår soffa har fått sig många omgångar av Sputniks klor, så nu ser våra möbler helt sönderrivna ut. Det går ju inte att vakta Sputnik prick hela tiden tyvärr, så för ett par veckor sedan beställde vi hem ett klösträd för att han förhoppningsvis skulle förstå att vässa klorna på det istället för på soffan.
 
 
I tisdags kom posten med det efterlängtade paketet. Sputnik var ivrig att utforska klösträdet genast när jag hade skruvat ihop det. Han var kanske lite för ivrig, för det tog max fem minuter innan han hade lyckats få loss den lilla musen som dinglade i gummibandet som ni ser i förgrunden. Oopsie.
 
 
Klösträdet har två olika platåer att sitta på, och den övre platån är perfekt höjd för att Sputnik ska kunna sitta där och spana på grannkatterna som rör sig på bakgården. Det är mycket uppskattat.
 
 
Men det allra bästa med klösträdet är ju ändå...
 
 
...lådan som det kom i. Den där skruttiga pafflådan är hundra gånger roligare än klösträdet om man frågar Sputnik. Dyra djurleksaker är tydligen inget vi behöver i detta hus - ge katten en pafflåda så är han nöjd! :'D
#1 - Linda

Ojoj kattungar alltså! Därför är det allra säkrast att ha ett klösträd innan katten anländer, om man inte vill ha sönderrivna möbler såklart! hehe :) vårt klösträd är från golv till tak och en super investering :)

Svar: Jaa, de är nog busiga de där kattungarna. Vi hade inte trott att det skulle behövas något klösträd då Sputnik ändå är utomhus och leker väldigt mycket under dagarna men tji fick vi. Det låter väldigt lyxigt med ett klösträd från golv till tak! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Helene

Nämen åh så söt!! *o*

Svar: Han är nog en riktig sötnos. En vild sötnos. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Pernilla

Hahah det är så typiskt det där! :D Alltid är det roligare med förpackningarna som sakerna kom i än själva leksakerna. Köper man en lekpinne med fjädrar i ena ändan så kan man räkna med att det är den andra ändan som är roligare!

#4 - Eleonora Adriana ♥

Så söt :)

#5 - Christina

Påsar, lådor eller väskor.. det spelar ingen roll bara det är något att krypa in i. Likadan är min katt hemma hos mamma o pappa. :) Vi fixade klösträd av en gammal strandfyndsstubbe och ett tjockare bräde tillbotten åt våra katter. I flitig användning varje dag.

#6 - Maria

Hihi, verkligen typiskt katter!! :) Och så roliga bilder, han ser verkligen ut som ett busfrö!