Vintersolstånd

 
Idag är det den kortaste och mörkaste dagen på hela året. Vintersolstånd. Redan imorgon får vi en längre dag, och på något vis känns det i hela kroppen att det är just precis så. Att vi går mot ljusare tider. Känner ni också det?
 
 
Igår hade jag tandläkartid och passade på att handla julklappar och bänka mig i en frissastol i samma veva. Däremellan gick jag en sväng ner till bryggorna vid Hovrättsparken och hälsade på änderna.
 
 
Det har varit växelvis plusgrader och minusgrader de senaste dagarna, så snön har nästan helt smält bort och vägarna har förvandlats till isbanor. I Vasa var det öppet vatten, så änderna plaskade runt och blev väl lite besvikna när jag inte hade med mig någon mat till dem.
 
 
Ibland måste man ta sig tid att stanna upp och bara njuta av lugnet. Sådär som änderna gör. Sedan kan man plaska vidare igen.
#1 - Annika

Vilka vackra bilder och vad mycket du har hunnit med idag. Skönt att vi går mot ljusare tider. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Skyller på mörkret. Kram Annika

Svar: Tack! Jag har också känt mig så fruktansvärt trött på sistone och misstänker att det är vintermörkret som är boven i dramat här också. Det är ju så svårt att piggna till när solen knappt syns något alls vissa dagar. Men nu vänder det! Kram. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Netti Starby

Det är så härligt att det börjar vända sig mot ljusare tider och vilka vackra bilder! :-D Kramis

#3 - Amanda Jona [SPONTAN]

Så vackra bilder!

#4 - Linda Indola

Så otroligt fina bilder❤ jag är också så himla trött på mörka kvällar och man blir så deprimerad. Men det ska bli såå otroligt skönt att få ljusa tider!