En kylig oktobermorgon

God morgon! Jag jobbade veckans sista jobbskift igår ikväll så nu väntar en ledig helg för min del också. Jag ska alldeles strax inleda helgen med att susa iväg till Jakobstad och träffa några bloggkollegor. Någon av er läsare kanske har höstlov nästa vecka och har rent av nio dagar av ledighet framför er? Lyckos er i så fall. :D Här kommer tre snabba tips från mig till er denna kyliga oktobermorgon.
 
 
Youtubetips: More Women
Vad händer när man photoshoppar bort alla män? Den här videon visar väldigt tydligt hur det ser ut i toppen i politiken, affärslivet, konsten, musiken, media... Skrämmande få kvinnor, eller hur?
 
 
 
Bloggtips: Karolinas Kaos
I förrgår skrev Karolina, tjejen bakom bloggen Karolinas Kaos, ett otroligt bra blogginlägg med titeln Varför jag tackar nej till C9. Det senaste året har jag konstaterat att Karolina och jag tycker likadant om mycket här i världen, och i sitt inlägg om "trenddieten" lyckas hon sätta ord på de tankar som jag själv också tänkt på sistone. Är det egentligen så bra att en detoxmetod där ett måttband följer med i paketet blir populär i vårt redan så utseendefokuserade samhälle? Kan det rent av ha negativa konsekvenser på människors kroppsbild att få se alla dessa före- och efterbilder? Läs och begrunda.
 
 
Låttips: Melissa Horn - Du går nu
Igår släppte ingen mindre än Melissa Horn en ny låt! Den heter Du går nu och är, precis som Melissa Horns andra låtar, en alldeles ljuvligt höstmelankolisk låt om olycklig kärlek och brustna hjärtan. Finns på Spotify.
#1 - Karolina

Åh tack för länken!! :)

Svar: Det var så lite. :) Bra och välskrivna inlägg ska givetvis länkas till!
TIDSTJUVEN

#2 - Challo

Melissa Horn <3 tycker hede e bästa låtin on ha komi me på läng.

Svar: Jaa-a faktiskt! <3
TIDSTJUVEN

#3 - Daniela

Ja tänkte just fö några dagar sen "när månne melissa horn släpper en ny låt?" :D så TACK för tipset!!

Svar: Jag tänkte likadant, och sedan bara poff så kommer det en ny låt! Melissa Horn + höst = perfekt. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Ååh, Melissa Horns nya låt är helt fantastisk! ♡ Hennes musik är MAGISK!

Svar: Håller verkligen med dig! :D
TIDSTJUVEN