Tävling: Vinn en goodiebag från Galan 2015

 
Det var en maffig goodiebag som gästerna gick hem med efter Galan 2015 i lördags. Det härliga innehållet i goodiebagen består av fina produkter och rejäla rabatter. Innehållet är sponsrat av...
 
 
 
Eftersom jag vet att många inte hade möjlighet att komma på Galan tänkte jag så här lagom till lillajul ge er chansen att vinna en likadan goodiebag som den på bilden. Jag har två stycken extra goodiebags som söker nya ägare. Kanske en perfekt lillajulklapp åt dig själv eller någon du tycker om?
 
För att vara med och tävla:
Kommentera inlägget och berätta varför just du skulle vilja vinna en goodiebag eller vem du skulle ge den till om du vinner. Kom ihåg att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.
 
Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg, på Facebook (du kan enkelt dela inlägget från Tidstjuvens facebooksida), Instagram eller Twitter. Kom ihåg att berätta var du tipsat när du kommenterar.
 
Tävlingen pågår till och med söndag 29.11, och två vinnare presenteras på måndag.
Eventuell postkostnad betalas av vinnaren ifall vi inte kan träffas personligen.
#1 - katarina

Vad roligt med tävling! Jag skulle vilja vinna goodiebagen eftersom jag som studerande så sällan unnar mej lyxiga produkter jag inte absolut behöver. :)

#2 - Laura

Trevligt med en tävling var man kan vinna en goodiebag när jag tyvärr inte hade möjlighet att delta i Galan. Jag skulle vilja vinna goodiebagen eftersom och ge den till min underbara mor som julklapp. Goodiebagen värkar innehålla mycket trevliga produkter vilka man som studerande själv inte skulle ha budget att kunna unna någon med till julklapp :)

#3 - Hanna

Till 18.12 ska jag ha skrivit en 80 sidors gradu, gjort de sista teologikurserna, packat ihop hela mitt Åbohem, gjort det sista i styrelseväg och så ska jag säga hejdå till Åbo och alla teologer för att flytta till Vasa. Så jag skulle gärna vinna en goodiebag för att pigga upp med all stress som december kommer medföra då jag inte själv var på galan utan satt och skrev gradu. December betyder också att jag har födelsedag och så jul, så det skulle vara trevligt att få en födelsedagspresent/julklapp i denna form!
Dessutom behöver jag en ordentlig kaffemugg då jag börjar tillbringa alla mina dagar på Peffan och Övis efter julen ;)
Och så delar jag tävlingen på twitter (hannushanna as usual)!

#4 - Ida

Hej! Jag vill gärna va med och tävla om en goodiebag få jag inte kunde komma på Galan. Jag sett glimtar av vad den innehåller och det är ju en tillräcklig orsak varför någon vill vinna den enligt mig ;) Snyggt samlat sponsorer!

#5 - Anci

Den goodiebagen skulle jag vilja vinna. Åt mig själv. Har läst bloggskribenternas inlägg, tittat på underbara bilder från galan och önskat att jag också kunnat gå. En ledig kväll. Föna, styla o spraya håret, fixa make-up, klä mig i glittrig festklänning, trä fötterna i pumpsen, gå på förfest och dra iväg till stadshuset. Fast det blev inte så. Denhär gången. Min lilla ögonsten spydde. Och jag torkade. Så på julafton kommer jag att känna lite extra med Askungen då hon fäller repliken: Vad är väl en bal på slottet?

#6 - Cornelia

Haha, tänkte just idag att det vore kul att unna sig lite lyxigare saker om man vore rik :D men eftersom man är studerande så kan man ju alltid delta såhär istället och hoppas på det bästa ;)

#7 - Anonym

Jag är värd en goodiebag eftersom jag vantrivs i vintermörkret så det skulle pigga upp min tillvaro och lyxa till min gråa vardag. Jag kommer dela inlägget via bloggen!

#8 - Anna

Jag skrev kommentaren nyss om vintermörkret. Mitt namn och mailadress försvann...

#9 - aansoo.blogg.se

Vad kul, jag deltar mer än gärna!

Varför jag skulle vilja vinna är inte svår
Goodibagens innehåll finns det inget som klår
Speciellt såhär i juletider
den tid när min alltför strama studerandebudget lider
Då finns det inte mycket över för någon att unna
Ja, det är sant, för alla mina plånböcker är riktigt tunna
Tillsammans med mamma skulle jag den eventuella vinsten dela
För det blir ju trots allt roligare då man är flera
Glädjas av det skulle vi alla absolut göra
Och ett stort tack skulle du få höra :)

Ps. Delar på facebook.

En riktigt trevlig lillajul vill jag tillönska dig :D

#10 - Jennie

Jag vill gärna vinna eftersom det är min födelsedag nu på söndag.

#11 - Mikaela

Va roligt med en tävling! :) Jag skulle vilja vinna goodiebagen åt mig själv och dela den med min fina syster för att överraska henne och jag skulle visa hur mycket jag tycker om henne! Vi är båda dessutom studeranden så det är sällan man unnar sig lyxprodukter. Och så är det ju alltid roligt med någonting som livar upp och gör vintern lite lättare! :)

#12 - Paulina Grön

Hej!

Jag skulle gärna vinna goodiebagen eftersom den innehöll så många olika produkter som en vanlig studerande normalt inte har råd med. Jag hade tyvärr inte möjligheten att själv delta på Galan 2015, även om jag gärna hade gjort det och bannades flera dagar innan och efter. Därför skulle jag gärna vilja uppleva känslan att få en liten nys om vilken härlig kväll det var. Jag har länge sökt en kaffemugg jag kan ta med mig till skolan, och den som fanns i goodiebagen är ju bara to die for!

Trevlig lillajul Maria!
(ps. delar inlägget på Facebook )

#13 - Linda R

Roligt med tävlig :) Som småbarnsmor så unnar man sig väääldig sällan något själv, så jag skulle nog vara egennyttig o behålla största delen vinsten själv ;) sedan dela med mig åt en god vän som behöver piggas upp <3 .. Delar även på FB.

#14 - J

Om jag skulle vinna så skulle jag ge goodiebagen till min underbara flickvän. Hon är den finaste personen jag känner och hon sätter alltid alla andra i första hand och unnar sig sällan något speciellt själv. Tack vare en liten, liten orsak som du nog är ganska medveten om hade hon inte möjlighet att delta i galan denna gång, men jag är säker på att hon väldigt gärna skulle ha varit med på en fin kväll tillsammans med er alla.

Jag hoppas på att kunna ge henne en liten lillajulsöverraskning i form av en goodiebag, eftersom jag vet hur glad hon skulle bli! Med största sannolikhet läser hon din blogg dagligen, så jag hoppas att hon inte klurar ut att jag har skrivit detta utan att hon blir totalt överraskad om jag skulle ha turen att vinna ;)

Glad lillajul!

#15 - Erika

Jag skulle vilja vinna goodiebagen för jag är som många andra här, fattig studerande som gärna skulle ha lite lyx i vardagen :)

#16 - Marka

För att jag är din namne!?
Nånej 😝
Men för att jag istället för att gala hela lördagen först jobbade mitt huvudjobb och sen stod i ishall resten av kvällen och fotade hockey. Annars hade jag ju mer än gärna gått på gala med er snyggingar och nappat en goodiebag själv 😉

#17 - Maria

Och jag heter ju förstås Maria o inte Marka 🙈

#18 - TinaF

Jag skulle vilja vinna för att jag som nybliven mamma 5/2015 behöver något uppiggande i höstmörkret. Lill tösen är det underbaraste jag har och en goodiebag skulle vara en underbar belöning för det "arbete" jag gör 24/7. ;)

#19 - Tessa

För att jag aldrig fått en goodiebag...

#20 - Sara

Jag skulle vilja ge den åt mig själv kanske främst eftersom jag har sett innehållet i många bloggar och suktat grymt efter den där termosen! Så fin och så praktiskt och skulle pigga upp mig väldigt mycket. Plus att jag tycker pyttelite synd om mig själv som inte kunde gå på galan 😄

#21 - Marika

Med allt fokus på jobb och barn är det sällan man unnar sig själv något. Har aldrig fått en goodiebag, skulle vara lyxigt att få en present.

#22 - Petra

Jag vill gärna vinna en goodiebag som säkert skulle pigga upp mig under de sista graviditetsveckorna. Det är tre veckor kvar nu! Jag delar på Facebook.

#23 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här lyxiga priset att överraska min mamma med i julklapp. Hon älskar skönhetsprodukter och skulle bli riktigt glad, och så även jag då ekonomin just nu är väldigt tajt och jag inte vet om det finns utrymme för att köpa något alls i år. Så att få överraska henne med något hon verkligen skulle gilla vore underbart.

Kram Sanna

#24 - P e t r o n e l l a

Jag skulle då inte tacka nej till en sådan fin vinst. Jag skulle kanske ge bort den åt nån eller ge den åt mej själv, det återstår att se.

Jag har delat detta på alla möjliga sociala medier ;)

#25 - Elsa

Har just jag turen på min sida denna gång..? Om jag vinner så skulle jag dela vinsten med mina tre systrar, vi har haft kämpiga år bakom oss och jultiden har förlorat sin magi.
Gissar att de skulle uppskatta en liten överraskning av storasyster. 😊

#26 - rebecca

Oj vad kul! Jag skulle vilja vinna goodiebagen eftersom jag sällan lägger ner pengar på mig själv och i och med att vi snart får en bebis i huset prioriterar man ju nog att köpa saker till hen före sig själv.

Annars är ju dendär kaffemuggen sjukt snygg och lyxig, den skulle passa perfekt i min mugghållare på vagnen i vinter ;) Kaffe lär jag nog behöva för att ta mig igenom vardagarna med lite sömn.

#27 - Sofia

Vill jätte gärna vinna. Kändes lite sur att stå med koskit upp till öronen när de flesta var på galan ;) så lite glitter så här i efterhand skulle inte sitta fel ;)

#28 - Martina

Jag skulle bli superglad om jag skulle vinna den här lyxiga goodiebagen! En hel del av produkterna skulle vara perfekt att ge bort som julklapp medan jag skulle unna mig något själv också som studerande med en lite för tajt ekonomi.

#29 - Anonym

Jag skulle bli superglad om jag fick goodiebagen! Tycker din blogg är underbar,du och ida gjorde ett fantastiskt jobb med galan 2015, ni är så duktiga! :) Jag hade beställt 2 klänningar som inte passade och jag fick dem dagen före galan. Hade sett framemot att gå hela året, då jag trots min sjukdom skulle fått vara med om en sån fin tillställning! Hamnade tyvärr i jobb, 3h innan galan började så jag var ganska ledsen för jag hade just satt mig i bilen då de ringde. Jag skulle ge den antingen till mig själv eller min handikkappade syster som ville delta men kunde inte..! :)

#30 - J

Vill gärna vinna den då jag e studerande o budgeten inte annars riktigt räcker till alla presenter jag skulle vilja ge åt vänner och familj! Goodiebagen skulle hjälpa en god bit på vägen! Den skulle min syster eller mamma antgligen få lite beroende på innehållet. :-)

#31 - Sara

Ååh! Har dreglat på dessa sen alla galainlägg började släppas! Jag vill gärna vinna då jag själv inte kunde medverka på galan då mammahjärtat tog lite för ont för att lämna min femveckorsbebis 150km bort, och jag annars hemskt gärna hade deltagit! Dessutom hade den där muggen suttit fint på alla vagnpromenad i slaskvädret! :)

#32 - Sara

... Och jag delar från instagram..

#33 - Sandra

Jag skulle vilja vinna den! Nån speciell orsak varför just jag skulle få den har jag inte, vill ju ha den precis lika mycket som alla andra. Jag skulle i allafall dela den med vänner och familj. Den verkar innehålla en massa fina saker som jag med min studiebudget kanske inte skulle komma på att köpa i vanliga fall.

#34 - Sandra

ps. Ditt kommentarsfält är lite krångligt att använda på iphone, rutan blir lixom större än skärmen och det går inte att ta sig till sidorna så man ser inte allt vad man skrivit.
Menar inte att klaga, men tänkte bara att du kanske ville veta eftersom det inte är sånt man märker på sin egen blogg. :)

Svar: Tack för att du sa till! Jag ska undersöka saken. :) Jag var tvungen att återställa mina kodmallar häromveckan när jag hade någon konstig virusvarning på gång, så det kan hända att det finns små buggar i designen. Jag märkte nu när jag kollade bloggen på mobilen att det bland annat är fel font i kommentarsfältet också.
TIDSTJUVEN

#35 - Terese

Jag skulle vilja vinna för jag hade tyvärr inte möjligheten att komma på galan. Som fattig studerande blev vägen för lång och dyr. Jag skulle ge påsen till min bästa kompis som jag inte träffar så ofta för vi bor så långt ifrån varandra.

#36 - ett ritstift i din rumpa

Jag skulle vilja vinna den så mamma kan få den i julklapp ^^

#37 - Nina

Ååh, vad roligt med tävling.
Jag vill gärna vinna en goodiebag för att jag inte var med på galan helt enkelt.
Skulle dela innehållet med min mamma och syster :)

#38 - Daniela

Jag vill så gärna vinna den här, jag kunde tyvärr inte gå på galan pga jobb, men att få goodiebagen skulle det kännas lite bättre. Kanske jag kör en egen gala här i lägenheten med gulddetaljer på kläderna och delar ut priser åt mina vänner, haha.

Ps, jag delade inlägget från din Facebook-sida, Daniela Bäckström heter jag :3

#39 - Jennie

Hej!
Jag vill vinna goodiebagen! Varför? Jo för att jag inte kunde komma på bloggalan. Eller rättare sagt inte vågade. För jag hade ingen kompis som skulle varit där. Jag har ingen stor blogg och jag bloggar mest för min egen skull, för att kunna gå tillbaka och se vad som hänt. Goodiebagen ser så härlig ut! Speciellt muggen från Pauling. Skulle vara perfekt att ha varm te i nu då det är så mörkt och dystert ute.

#40 - Ida

Jag läste x-antal blogginlägg om den lyckade galan och avundades alla som kunde vara på plats. Jag skulle vilja ha goodiebagen för att kunna glädja min goda vän med muggen och ge vikingline-presentkortet till världens bästa farmor! Resten skulle jag som fattig studerande unna mig själv ;)

#41 - Johanna

Skulle gärna vinna den! Unnar inte så mycket åt mej själv utan satsar det mesta på mina barn. Såg ut att vara en helt fantastisk gala! 😃

#42 - Linda

Skulle unna den åt mig själv eftersom att jag gör det så sällan, tänker mera på andra om glömmer mig själv. Därför skulle detta vara en helt underbar present till mig själv.