Planeringsmöte i esplanadgallerian

 
Idag har jag hängt med Ida-Marie hela kvällen. Vi har planerat som tusan. Snart kommer vi att avslöja en hel massa information om vinterns stora bloggala och om lite andra roliga saker som vi har på gång. Det är så galet mycket som ska planeras inför galan och tiden bara rusar iväg. Kategorier, vinster, sponsorer, speakers, artister, alla praktiska omständigheter... Allt måste klaffa och vi vill förstås att det ska bli en oförglömlig kväll.
 
 
Ikväll hängde vi i nyöppnade Mr. Bank Pizzas & Drinks i esplanadgallerian i Jakobstad. Jag har inte varit dit tidigare så jag var förstås nyfiken på Jakobstads nya food court.
 
 
Jag kommer absolut att besöka Mr. Bank fler gånger och kan rekommendera deras pizzor. Supergoda!
 
 
I det gamla bankhuset finns numera Mr. Bank, Korv-Görans, Subway och glassbaren Slurp. Konceptet går ut på att man kan beställa mat från vilken av restaurangerna man vill, och sedan äta tillsammans med sina vänner mitt mellan alla fyra matställen. I Mr. Bank kan man också att välja att sitta lite mer avskilt i deras egen restaurangdel. Där är det riktigt mysigt och så är personalen trevlig.
#1 - Christina

Skall bli spännande att se vad ni planerar. :)

Svar: Snart avslöjar vi! :D
TIDSTJUVEN