New in: Victoria's Secret

 
Jag är egentligen raka motsatsen till en märkesnörd och kunde inte bry mig mindre i vilka märken jag klär mig i eller använder mig av så länge de är bra och jag trivs i dem. Men jag har en akilleshäl. Den stavas Calvin Klein (jag älskar deras underkläder orimligt mycket) och Victoria's Secret. Min CK- och VS-samling är redan ansenlig men den skulle gärna få vara oändlig. I lördags gick jag lite loco i Victoria's Secret-butiken på flygplatsen i Thessaloniki och kom hem med inte mindre än tre stycken saker.
 
Mitt sprillans nya passfodral invigdes på direkten.
 
 
Det jag egentligen var på jakt efter var ett passfodral och turligt nog fanns de i lager. Det fanns många olika färger och mönster att välja bland, men jag valde till slut ett i de klassiska VS-färgerna rosa och röd. Jag tycker att det är så fiffigt när man kan fästa passet på ena sidan och sticka in boardingpasset i den andra. Och med ett så här fint passfodral kan man helt enkelt inte tappa bort sitt pass. (Plus att man får en orsak att resa mera, hihi.)
 
 
Den blåa Aqua Kiss innehåller en återfuktande hudkräm för både händerna och kroppen. Hudkrämen är svagt ljusblå till färgen och doftar otroligt fräscht av freesia och prästkrage. Älskar den redan!
 
 
Den rosa Total Attraction är en återfuktande body lotion. Skillnaden mellan en body lotion och en body cream är att en body lotion är tunnare. Den passar perfekt att smörja in sig med efter duschen till exempel. Just den här doftar körsbär och lilja - mycket somrigt.
 
Har ni andra någon svag punkt när det kommer till märken eller produkter?
Något som ni bara inte kan låta bli att köpa?
#1 - Rebecka

Är hudkrämerna bra därifrån? Eller det är som 'billigare' krämer?

Svar: Jag tycker att de är bra! :) Hudkrämen återfuktar riktigt bra och doften håller i flera timmar.
TIDSTJUVEN

#2 - Emilia

Jag är också helt galen i VS! Sjukt jobbigt att det finns en VS-butik i centrala Stockholm nu, mina ben vill liksom alltid gå ditåt, haha. Men försöker ha en "regel" om att bara få köpa få jag är på resande fot – sist blev det en rosa plånbok, nästa gång kanske jag faktiskt ska satsa på ett passfodral. Så snyggt och smart! :D

Svar: Haha, åh nej. Farligt farligt! ;) En plånbok skulle jag gärna också ha. Fast lite onödigt kanske, då jag oftast bara använder mobilfodralet som plånbok. Fast kanske det finns mobilfodral från VS också? Heheheh....
TIDSTJUVEN

#3 - daniela

alltså åååh, ett såndä passfodral måst jag också skaffa!! Och VS bodylotions är mina absoluta favoriter också :)

Svar: Ett passfodral är hur smart (och snyggt) som helst. :) Rekommenderar! Roligt att höra att du också gillar VS:s bodylotions. Jag har inte testat dem tidigare, men är redan stormförtjust.
TIDSTJUVEN

#4 - matilda ♥

Så fina saker du fick med dig hem! Älskar också Victoria's secret, dem har verkligen underbara skönhetsprodukter och underkläder!

Svar: Jaa visst har de! Alla deras dofter är dessutom så ljuvliga.
TIDSTJUVEN

#5 - Rebecca

nice :))
Hoppas du får en fin vecka! Har du några planer? kram

Svar: Tack! :) Jag ska jobba, skriva och gå på ett par events. Hoppas att du också får en fin vecka! Kram.
TIDSTJUVEN

#6 - Sofia Eklund

aqua kiss luktar sååå gott!

Svar: Jaa-a den gör ju det! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Matilda

Åh även jag är svag för VS. Body mists, krämer, duschtvålar, underkläder och hela faderullan!

Svar: Det är tur att någon fysisk VS-butik inte finns här på fastlandet i Finland. Man hade ju lätt blivit ruinerad. ;)
TIDSTJUVEN

#8 - Nina

Jag är faktiskt också svag för VS produkter, minns att jag funderade lääänge när jag var vid Arlanda vad jag skulle köpa för kronorna som fanns kvar :D Något annat kommer jag inte på just nu, min shopping har jag kunnat dra ner en hel del på ;) Men är jag på resa brukar jag spara en del till dess, det brukar automatiskt bli mer shopping då... ;)

Svar: Know the feeling! Det är sååå svårt att välja vad man ska köpa när alla produkter doftar så ljuvligt.
TIDSTJUVEN

#9 - Isabell

Random fråga som inte har något med inlägget att göra, men måste bara få fråga någon som vet: Jag har tänkt söka till speciallärare nästa år, och jag undrar hur mycket praktik man har på ettan, tvåan, trean, fyran och femman? :)

Svar: Hej! Kul att du ska söka till speciallärare. :)

Om jag nu minns helt rätt så hade vi ett par dagars introduktionspraktik vid Övis på hösten på ettan och sedan en några veckor lång fältpraktik på valfritt lågstadium/högstadium på våren på ettan. På tvåan hade vi inga praktiker alls. På trean hade vi speciallärarpraktik på Övis både på hösten och våren (endera högstadiet på hösten och lågstadiet på våren, eller tvärtom). På fyran hade vi biämnespraktik, det vill säga praktik som klasslärare, på Övis. På femman kommer vi att ha en avslutande fältpraktik under våren.

Om du undrar något mer om utbildningen är det bara att fråga! Jag svarar gärna.
TIDSTJUVEN