2015-05-07 | 17:00:00

För två år sedan på en strand i Nice

 
Har ni det bra? Ni håller väl ställningarna hemma i Finland? Som ni vet så är jag för närvarande ute på äventyr någonstans i världen, så det här är ett tidsinställt inlägg. Jag tänkte att vi skulle ta och avklara den där Frankrikeresan som gick av stapeln för två år sedan nu en gång för alla. Throwback thursday-dags! Den sista heldagen på Rivieran ägnade vi helhjärtat åt att bara slappa och ligga på stranden.
 
 
Vi tog helt enkelt bussen ut till Nice och letade reda på en fantastisk strand där vi slog oss ner med våra picknickar och böcker. Ett bra beslut.
 
 
Och vilken strand det var! Den låg så pass nära flygfältet att flygplanen med jämna mellanrum passerade ovanför våra huvuden och skyskraporna låg bara ett stenkast bort. Ändå kändes det som att man befann sig på någon riktigt exotisk plats. 
 
 
Medelhavet var turkosblått och stranden var täckt av släta, runda stenar. Ingen äcklig sand som fastnade i handduken.
 
 
Solen gassade från en klarblå himmel, men det var ändå lite blåsigt den där dagen. Blåsiga dagar på stranden kan vara förrädiska, för då märker man inte hur solen bränner och jag var alltså röd som en kräfta innan dagen var slut. Oopsie. :') Har ni vägarna till Frankrike så kan jag varmt rekommendera både Antibes och Nice. Jag skulle kunna åka tillbaka vilken dag som helst. 
 
 
Snipp snapp snut, så var sagan om Franska Rivieran slut.
Ni hittar alla inlägg i kategorin Resor - Frankrike 2013.
 

Finheter
Matilda

Åh så härligt! fick mig att längta ännu mer än tidigare till sommarens resa till Kroatien :D

Svar: Tack så mycket! <3
Åh, Kroatien! Det låter alldeles fantastiskt. :)
TIDSTJUVEN

2015-05-07 | 19:44:26 | http://tildasofias.blogg.se
Silje

Jag dööör så häärligt det ser ut! :)

Svar: Hihi, det var det. Det är härligt att ha massa bilder att se tillbaka på så kan man minnas hur bra det var. :)
TIDSTJUVEN

2015-05-07 | 19:58:16 | http://siljetherese.com
Anna Voltaire

Vilka fina bilder, jag får sådant sug efter Medelhavet ibland att jag nästan mår illa...Jag kan rekommendera Menton, där var jag tre veckor ett år. Så fin stad, hoppas den ser ut som jag minns det....och stenstränder är väldigt trevligt, älskar Albir i Spanien, där var jag mycket som barn.
A

Svar: Tack så mycket. Vilka härliga tips Anna! Jag var tvungen att googla på dem på direkten, och nu blev jag hemskt resesugen. Det är verkligen någonting alldeles speciellt med turkosblått Medelhavsvatten och vidsträckta stränder. :)
TIDSTJUVEN

2015-05-08 | 14:01:43 | http://voltairesvardag.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?