2015-05-17 | 22:25:00

En lördag i Haparanda

 
Gårdagen var en mycket händelserik dag. Saldot blev åttahundra kilometer på trippmätaren, en bil totalt fullproppad med prylar, många djupa diskussioner och slutligen ett besök vid akutmottagningen i Kokkola.
 
 
Klockan 5:30 ringde min väckarklocka och det var dags att stiga upp. Klockan 6:00 plockade Mimmi och Madde upp mig och sedan bar det av norrut. Gårdagens destination var Haparanda i Sverige, för vi skulle förstås besöka IKEA. Halvvägs till Haparanda sa Mimmis rygg ifrån och resten av bilresan var inte rolig. Men fram till IKEA kom vi, och sedan spatserade vi runt i varuhuset i ett par timmar.
 
 
Jag skulle egentligen inte köpa någonting. Men alltså... det är inte så lätt när det finns så himla mycket fint.
 
 
De här igelkottskuddarna till exempel. Aaahh, så fina. :')
 
 
Vår kundvagn blev fullare och fullare. När vi hade avklarat IKEA besökte vi också lite andra butiker för att bunkra upp med Celsius och sådant innan det bar av hemåt igen. Då blev Mimmis rygg ännu sämre och det var en ren pina att ens se på, så Madde och jag tog ett enväldigt beslut att kolla upp saken vid ett sjukhus på hemvägen. Det var gårdagens bästa beslut.
 
 
Om man bortser från den otrevliga ryggen så var gårdagen en riktig toppendag. Det är så himla kul att få umgås med dessa finingar från tidig morgon till sen kväll. Vi får se till att ta många sådana här kvalitetsdagar i sommar. <3

Finheter
emzi

IKEA är nog så bäst :D Det är så roligt att åka dit :D

Svar: Jaa så otroligt roligt! Men livsfarligt för kontot. ;)
TIDSTJUVEN

2015-05-18 | 11:43:36 | http://emmelemzi.com
daniela

kan du int visa dina ikea köp?? :)

Svar: Jomen det kan jag ju göra. Jag köpte rätt tråkiga saker (badrumsmatta, påslakanset och sådant), men om intresse finns så kan jag absolut visa. :)
TIDSTJUVEN

2015-05-18 | 18:43:52 | http://ddanielas.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?