Företagsmöten och Vasas godaste frukost

 
Företagarkollegan Ida-Marie är hemma i Österbotten över helgen (yay!) och vi hade planerat in en heldag tillsammans denna fredag. Vad passar väl då bättre än att börja dagen med en riktigt smarrig frukost vid Ett rum och kök? :) Ida-Marie har varit på praktik i Stockholm de senaste månaderna, så det var ett mycket efterlängtat återseende.
 
 
Företagsmöten, bankmöten och massa planering stod på schemat, men först ut var en cafédejt med två fina typer.
 
 
Vi träffade nämligen Autre-pinglorna Jannike och Michelle och diskuterade samarbeten och bloggala hela förmiddagen. Hur trevligt som helst! Michelle och Jannike är egenföretagare inom bloggvärlden precis som Ida-Marie och jag. Vi hade så mycket att prata om att vi lätt kunde diskuterat bort hela dagen tillsammans. Det är så kul att träffa andra människor som vågar satsa och köra sitt eget race. Den finlandssvenska bloggvärlden äger!
 
 
Den ena pusselbiten efter den andra börjar falla på plats inför galan, men det är tur att det är länge till hösten ännu. Vi har så otroligt mycket att fixa och planera, för den här galan kommer bli någonting riktigt storslaget. Ivriga som attan, det är vi!
 
 
Fredagsfeelisen.
#1 - linn

Ha en superbra fredag! :D

Svar: Tack detsamma Linn! :D
TIDSTJUVEN

#2 - ɑ n n i k ɑ

Mums :D

#3 - Silje

Blir spännande att få höra mera om bloggalan och vad ni annat planerar! :) Duktiga är ni!

#4 - JUNITJEJ

Trevliga bilder!

#5 - ellenlundis

Vilken mysig fredag ni hade det. :)

#6 - emzi

Kan verkligen inte vänta på att få höra mera om blogg-galan och allt annat ni planerar :D

#7 - Daniela

Ska bli så spännande med bloggala!! :D

#8 - ellenlundis

Vilken lyxig frukost! :)