Ett säkert vårtecken: Ommöbleringssuget

 
Ett alltid lika säkert vårtecken är det där starka begäret att möblera om. Idag slog det till för min del. Jag kom hem från skolan vid tretiden och vårsolen sken i all sin prakt in genom vardagsrumsfönstren. Plötsligt såg hela lägenheten så himla trist och omysig ut. Jag var bara tvungen att möblera om.
 
 
Således vändes hela lägenheten upp-och-ner. Soffan åkte tvärs över rummet och TV-hyllan fick stå där soffan stått tidigare. Den ena bokhyllan vände jag helt sonika på snedden och placerade som rumsavdelare mot kökssidan av vår tvårummare. Plötsligt fick vi värsta grymma myshörnan för TV-kvällar och vi sitter inte längre en halv meter från TV:n. Som tur var så fick sambon ingen hjärtinfarkt när han kom hem ikväll och upptäckte vad jag gjort. ;)
 
 
Och nix pix, detta hem är inte taget ur något inredningsmagasin. Här bor två människor som sällan hinner städa och här samlas tjugoelva olika inredningsstilar. Regnbågens alla färger, gammalt och nytt, loppis, IKEA och arvegods i en enda härlig röra. En inredningsarkitekt hade fått spunkt. Men trivs, det gör vi ändå.
#1 - Ida-Marie

Åh dedär blev ju jätte fint :D

Svar: Tack! :D Tusen gånger mysigare blev det i varje fall.
TIDSTJUVEN

#2 - Ellen Kivistö

Huvudsaken att man själv trivs i sitt hem, hur det är ser ut. ^_^

(Förresten! Jag har mejlat FSbloggare för flera dagar sedan men inte fått något svar än.)

Svar: Det har du så rätt i.

Oh ursäkta, jag har inte själv hunnit vara aktiv på FSB-mailen på sistone. Vi svarar på ditt mail imorgon! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica Karlsson

ett jätte härligt hem ju =)

#4 - hanna, förbanna

det blev ju superfint och mysigt!

#5 - Saragunmarie

Jag blandar också stilar hejvilt, och jag studerar ju ändå till inredare ;) Det finns inget rätt & fel då det kommer till inredning, huvudsaken är ju att man trivs i sitt eget hem! :)

#6 - Sara

Ser mysigt ut :)

#7 - daniela

jättefint har ni de!

#8 - Nicolina

Det ser så mysigt ut i er lägenhet. Riktigt fint!