Dagens fyra bästa blogginlägg

Bloggvärlden äger! Det bästa med gruppen Finlandssvenska bloggare på Facebook är att det dyker upp så himla många guldkorn där varje dag. Idag måste jag bara tipsa om fyra stycken superbra blogginlägg som jag fastnat för på sistone. Läs dessa:
 
Kloka Fanny gjorde ett så himla bra statement igår. Hon bloggade modigt, naket och frispråkigt om kvinnokroppen och varför vi ska våga bära våra kroppar på ett icke-sexuellt sätt. Det här är det bästa blogginlägget i år. Fanny, du är min nya idol.
 
 
Sara, som studerar till mental tränare, skrev ett otroligt läsvärt blogginlägg om vikten av att tänka positivt och om att vi får det vi ger. Väljer vi att sända ut negativ energi får vi inget annat än negativitet tillbaka. Väljer vi däremot medvetet att fokusera på det positiva och vara tacksamma över det vi har, ja då blir vår värld genast mycket bättre och vägen till framgång lättare (vilket knyter an litegrann till mitt gamla blogginlägg Får man vara lycklig?). Det är så lätt att gräva ner sig i negativitet, när allt egentligen bara handlar om ens egen attityd. Sara, du äger!
 
 
 
Emelie och Daniela har skrivit varsitt blogginlägg som har många gemensamma nämnare med varandra. De beskriver båda två hur kommentarsfälten på bloggar allt oftare fylls av bråk istället för diskussioner. Tjejer, ni har så rätt. Förståelse och respekt är nyckelorden till varje vettig diskussion, oavsett om den förs på nätet eller ansikte-mot-ansikte.
Har ni andra fler tips på blogginlägg som man bara inte får missa just nu?
#1 - Fanny

Oj hjälp, vad glad jag blir! TACK! <3

#2 - Silje

Gillar verkligen såna här inlägg, som tipsar om andra läsvärda inlägg! :) Roligt att hitta nya bloggar och få ta del av sådan man kanske annars hade missat.

#3 - Emmi

Nej men hjälp! Tack, vad roligt att du gillade inlägget! :)

#4 - Sara

Tusen tack för att du uppmärksammat mitt inlägg, Maria! Det gläder mig verkligen ska du veta :) Bloggvärlden ÄR fantastisk!

#5 - daniela

va kul att du gilla mitt inlägg, tack! :)