Företagssnack och sprillans nya visitkort

 
I fredags kom det ett litet paket med hemleverans ända fram till dörren. Det lilla paketet såg inte mycket ut för världen (och varför ett så litet paket ska behöva komma med en enorm budbil kan man fråga sig), men där inuti gömde sig en bunt sprillans nya Finemang-visitkort direkt från tryckeriet. Kolla vilka snygga! Ida-Marie och jag är riktigt nöjda. Vi valde att sätta enbart logon på framsidan och så en liten bild tillsammans med våra kontaktuppgifter och Finlandssvenska bloggare-adressen på baksidan.
 
 
Vi har tagit i bruk nya mailadresser också, så nu kan ni maila till ida-marie[at]finemangob.com och maria[at]finemangob.com i företagsärenden. Till exempel angående samarbeten och sådant inför bloggalan.
 
 
...om ni vågar? Vi försökte fotografera nya företagsbilder i lördags, men det var lättare sagt än gjort. Det blev mest sådana här knasbilder. Jag förstår inte varför, haha.
 
 
Och just ja, vi fick en svincool stämpel med på visitkortsköpet också, så nu kan vi stämpla Finemang överallt där det behövs lite extra företagsglädje. Hur häftigt som helst! :') Jag blev jag så ivrig på det här med visitkort att jag är riktigt sugen på att klicka hem en bunt Tidstjuven-visitkort nu också. Och en Tidstjuven-stämpel kanske? Och kanske några Finemang-muggar? Och en Finemang-skjorta. Och... Nej, nu måste jag allt hejda mig.
#1 - Ida-Marie

Alltså vi e så bra :'D

Svar: Vi är ju det! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Rebecka Eriksson

Åh en sån stämpel vill jag också ha! Vartifrån är de beställda och är materialet på korten bra? :)

Svar: Stämpeln är verkligen fiffig. :) Vi beställde visitkorten från Vistaprint. De har ofta olika erbjudanden och få-det-här-på-köpet-dagar där. Jag tycker att materialet på korten är riktigt bra. Våra kort är någon typ av kartong med lite mattare yta. Vill man ha glansiga kort kan man säkert välja det också på Vistaprint. Det fanns tusen miljarder olika valmöjligheter och kundbetjäningen var toppen, så jag rekommenderar dig att ta en titt där! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Vad kul med visitkort! Det behöver ni verkligen. :)

Svar: Javisst! :) Det var tur att visitkorten hann komma på fredagen, för redan i lördags hade vi stor nytta av dem. Det är ju så mycket enklare att bara kunna ge ett visitkort istället för att krångla med papper och pennor.
TIDSTJUVEN

#4 - JoLi

NICE! Måste ju lägga det med caps förståss :)

Svar: TACK! Du har så rätt, detta förtjänar helt klart Caps Lock. :D
TIDSTJUVEN

#5 - Nina

Så snygga visitkort! :D

Svar: Tack så mycket Nina! :)
TIDSTJUVEN

#6 - Karolina

Aah vad snygga visitkort! :D ni är så duktiga!