Festivaldags i Seinäjoki

 
Hoppsan. Jag "råkade" kanske nyss köpa två biljetter till Provinssi-festivalen. ;) Jag märkte nämligen att jag har sex stycken lediga dagar på raken från och med imorgon, och inget annat än en begravning på programmet. Då måste man ju helt enkelt passa på att pricka in någonting roligt också, så imorgon kväll sticker Mikael och jag iväg på tumis till Seinäjoki. Det har blivit lite av en sommartradition för oss. Det här blir tredje (eller fjärde?) året nu.
 
 
På morgondagens festivalschema står Passenger, The Script och Calvin Harris. Så. Himla. Bra. Kent uppträder också imorgon, men deras show är så tidigt att vi får stå över den. Det känns ändå helt okej med tanke på att det är tre stycken helt fantastiskt bra band som uppträder på kvällen. Här finns hela festivalschemat om ni är nyfikna.
Nu är frågan bara vad sjutton man ska ha på sig. Gummistövlar och regnjacka?
#1 - P e t r o n e l l a

What? Ska THE SCRIPT ti Provinssi! Nu har jag missat nåt.. faan också x)
Haa så kul o vi vill höra allt sen! ;)

Svar: Jepp, The Script kommer till Seinäjoki! Det är ju bara så otroligt häftigt. :D Jag lovar att berätta allt sedan. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Karolina

Vad roligt med festival, borde kolla upp om jag inte skulle gå på nån i sommar jag också! Hoppas ni får helt okej väder ändå :D

Svar: Jaa, superkul! :) Hoppas att du också lyckas pricka in någon festival i sommar. Det är lite av ett måste att gå på minst EN konsert eller festival under sommaren för mig. :)
TIDSTJUVEN