Veckans bästa dag

 
Tycker ni också att fredag är den bästa dagen på hela veckan? Det tycker jag! Fredagar är ungefär lika bra som kattungar, Ed Sheeran och kaffe på en och samma gång. Väldans bra, med andra ord. Den här helgen ska jag försöka fixa undan lite skolarbeten och sådant, men sedan tänker jag bestämt passa på att vara ledig också. Det ni! Finns det någon där ute som har bra filmtips på lager förresten? Jag är på jakt efter spännande thrillers främst, men bra filmer från andra genrer funkar förstås också.
#1 - Mimmi

Haha, vi la tydligen sama rubrik på dagens inlägg båda två! :D men he e ju för att he e sant - fredag E veckans bästa dag!!

Hmm jaa-a va ska ja ge för filmtips åt de nu, vejt ju int va du har sitt.. Escape Plan, om int ni har sitt an, han va rikti bra!

Svar: Haha, snyggt! Great minds think alike. :D
Escape Plan ha vi sitt, men he va annos ett bra tips. Ja håller med de om att han va riktigt bra. Lagom mystisk å spännand. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Rebecka

Ja, fredag är absolut veckans bästa dag! Så skönt när man har hela helgen framför sig! :D Själv gillar jag Taken-filmerna med Liam Neeson, de är thrillers. Dessutom kommer den tredje Taken filmen på bio i helgen, så den ska jag och min pojkvän gå och kolla!

Svar: Eller hur! :) Vi delar visst samma filmsmak du och jag. Jag har sett de två första Taken-filmerna cirka tusen gången (älskar allt med Liam Neeson!). Sambon och jag har också planerat att gå på biodejt så fort vi bara har passligt. :) 3an har ju premiär ikväll.
TIDSTJUVEN

#3 - Denise Taylor

Här har du en hel kategori med bara filmtips http://autaini.com/category/filmer/veckans-film/

Hoppas du får en trevlig helg :D

Svar: Åh, tusen tack Denise! Där fanns det minsann gott om tips. Många av filmerna har jag sett redan, men flera nya fanns med där också. Härligt!
Ha en riktigt fin helg du också :D ♥
TIDSTJUVEN

#4 - Andreas

Alltså måst no ba trill in o säg att du är fiin i hååri ida! Osan fridaga e heelt klart bäst!

#5 - Pernilla

Ja håller med. Fredagar är nog bara bäst! :)

#6 - Jessica

Ne, jag älskar lördagsmorgnar, det är ungefär så som du beskriver fredagar. Då har jag fått sova utan väckarklocka och jag har en helt ledig dag + en till ledig dag :D

#7 - ellenlundis

Jag gillar dina foton, Maria! :) Du är så duktig att fotografera och fixa dina foton. Dina inlägg är toppen, och du verkar vara en go och trevlig tjej, även jag inte känner dej IRL, ;) Så märker man de när du skriver på din blogg!

#8 - Daniela

White house down, escape plan och into the storm e tre riktigt bra thrillers!!

Svar: Sett, sett, inte sett.
Ska spana in Into the Storm! Tack för tipset. :)
TIDSTJUVEN

#9 - Saragunmarie

Jag rekommenderar My Lost Valentine (en äkta snyft-film) & I Origins! :)

#10 - Karolina

Running Scared är en av mina absoluta favoritthrillers :)

#11 - Ida

Fin du är!