Prinsesshåret

 
Så här vackert hår har jag nog aldrig haft tidigare.

Ni som känner mig vet att jag inte har tålamod nog att spara ut långt hår, och att en hårförlängning inte är något som jag skulle unna mig själv. Men jag måste erkänna att jag alltid har drömt om att någon gång ha ett böljande långt och tjockt prinsesshårsvall. Nu gick drömmen i uppfyllelse! Ett par dagar före Galan i november fick jag hem ett paket från en av våra samarbetspartners - Rapunzel of Sweden. De sponsrade med värdekuponger till alla gästers goodiebags och skickade dessutom med varsin överraskningspresent till mig och Ida-Marie. Hårförlängningar! Jag blev nästan lite förskräckt när jag fick ett paket med hår på posten. 
 
 
På julafton och juldagen testade jag håret, och jag har minst sagt känt mig som en prinsessa hela julhelgen. Löshåret var förvånansvärt lätt att sätta in och ta bort, eftersom det fästs med clip-on. Första gången tog det två timmar att locka, tupera och fästa håret och andra gången gick det på under en timme. Det är äkta människohår så kvaliteten känns nästan precis som min eget hår. Jag hoppas innerligt att personerna som sålt sitt långa hår till löshårsindustrin har fått skäligt betalt för det!
 
 
Det sjuka är att tjejerna på Rapunzel har lyckats lista ut min exakta hårfärg enbart utgående från bilder på min blogg! Ni ser ju - löshåret smälter in totalt eftersom det är exakt samma bruna nyans som mitt egna hår. Och då har jag världens mest mystiska hårfärg eftersom den har uppstått efter diverse hemmafärgningar. Otroligt skickligt. Tusen tack Rapunzel of Sweden! Nu får jag inte färga håret på ett tag. ;)
 
P.S. Koftan kommer från H&M och klänningen från Lindex ifall någon undrar.
#1 - iics

UJ va du e fin Mariaaa!! ♥

#2 - Tina

Va fiint e blejv! :D

#3 - Lena

Tänkte precis fråga vart koftan var ifrån men det behövdes ju inte. Fina bilder, passar superbra i håret! :D

#4 - hanna, förbanna

superfint!

#5 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Du har ju jättefint hår

#6 - Jarina

Shit va snyggt hår!

#7 - Maria

Snyggt! :) Tack och lov behöver jag inte ens tänka på löshår själv :D

#8 - Ida-Marie

Ååååh så fint de blev på dig!! du e no så söt hördu <3

#9 - Danielas Dagbok

du e supervacker!!

#10 - Hemma Hos Felicia

ditt hår är helt magiskt!! :)

#11 - Rapunzel of Sweden

Vilka härligt juliga bilder - och så roligt att färgen passade!
När det gäller ursprunget av våra löshår arbetar vi med noggrant utvalda leverantörer för att säkerställa en etisk hantering i alla led.
Mer information om ursprunget av våra löshår kan man hitta här http://www.rapunzelofsweden.se/harforlangning/losharskvaliteter.
Önskar dig god fortsättning och ett härligt 2016!
Varma hälsningar, team Rapunzel of Sweden