Julfrid i Oravais

 
Nu är julfriden här, tillsammans med snön som också har anlänt under natten. Jag har haft noll julkänsla den senaste veckan, men efter att sambon och jag hade storstädat lägenheten, tagit in julgranen och pyntat den igår kändes det lite bättre. På kvällen var det dessutom dags för den traditionella Julfrid-konserten i Oravais kyrka. Precis som PJ skrev var det ingen som sa något om kameror i år, så jag tog mig friheten att ta ett par diskreta bilder.
 
 
Julfrid är kanske det enda evenemanget som drar fullsatt kyrka i Oravais. I vanliga fall är vi inte så kyrkliga här, men under Julfrid är varje bänkrad fullsatt. Igår hade det knappt rymts in en kotte till! Och konserten är verkligen värd varje besökare. Den är otroligt stämningsfull och lite mer storslagen för varje år som går. Ett måste före jul. ♥
#1 - Emmy

Så mysigt! :) God jul!

Svar: Verkligen mysigt. God jul till dig också Emmy! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Silje

Åh vad mysigt! :)
Roligt att se ett bekant ansikte på bilderna :D

Svar: Christina sjöng sin solodel så bra. :) Det är otroligt tufft att våga ställa sig framför en fullsatt kyrka och sjunga solo!
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Å det är så roligt för oss som står där framme och sjunger att se så många människor på ett och samma ställe. I år räknades det till ca. 450 människor i kyrkan. :)

Svar: 450! Oj. Det var inte lite det! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Linda

Var säkert riktit rofyllt :) har aldri vari på julefrid i kyrkon.. kanski man sko måst :)