Den stackars bloggpojkvännen

 
"Behind every cute girl on Instagram is a guy like me... and a brick wall."
 
Ursäkta, men igenkänningsfaktorn i den här videon är så extremt hög. Jag har inte insett det tidigare, men det är ju faktiskt väldigt synd om Mikael. Han är min "Instagram Husband" som får stå ut med att alltid vara tvungen att fotografera i tid och otid eller vänta så länge jag tar ett foto på någonting. Ber jag honom ta en bild på mig så duger sällan den första bilden, utan han måste ta minst tjugo bilder innan jag är nöjd. Okej, vem försöker jag lura... en bra bild på tjugo hade varit drömmen. Hundra är kanske närmare sanningen. ;)
 
Går vi på promenad får han stå ut med att stanna för att jag ska kunna fotografera våra fötter. Går vi förbi en fin gammal trädörr eller någon cool graffiti kommer vi inte vidare innan jag fått en bra bild. För att vara helt ärlig är det är inte bara en eller två gånger som kaffet eller maten bokstavligt talat kallnat för att jag envisats med att först ta en bild.
 
Det var säkert extremt kul för Mikael att stå mitt i julrusningen utanför Stockmann och ta 5632 bilder på mig...
 
...eller mitt på en flygplats bara för att jag hade en snygg kaffe i handen.
 
"Neeej vänta! Häll långsamt så jag hinner ta en bild!" Inte ens i skogen får han vara ifred.
 
Otaliga gånger har han fått stå ut med mina stilleben mitt på vardagsrumsgolvet eller ute på gräsmattan.
 
"Jag har jättelång slutartid så nu måste du stå helt stilla framför norrskenet i 30 sekunder." Helt normalt.
 
 
Tack för att du alltid står ut med mig, Mikael. Och förlåt. ♥ Du kan trösta dig med att du uppenbarligen inte är den enda som faktiskt har det så här jobbigt varje dag. Åtminstone inte om man ska döma av den där videon.
#1 - matilda

haha, känner så väl igen mig o pojkvännen i det här. "vänta börja int äta ännu", "se lite söt ut", "sku du kunna ta tre bilder till...?" Stackars killar, otroligt att de verkligen orkar med oss.. :D

Svar: Haha, igenkänningsfaktor hundra! :D Killarna är helt fantastiska som orkar med våra fjanterier.
Kul att du börjat blogga igen förresten! Jag har saknat dina inlägg.
TIDSTJUVEN

#2 - Matilda Wikblom

känner igen mig där lite :D är extremt noga med mina outfitbilder så kanske inte alltid så roligt att fota mig haha, men nu har jag mest klasskompisar att fota som faktiskt är intresserade av det :)

Svar: Ja, samma här... Är väl lite FÖR noga med mina bilder ibland, så Mikael har fått lära sig både det ena och andra om fotografering och kamerainställningar under de senaste åren. Vilken tur att du har klasskompisar som du kan "utnyttja" nu. De är väl kanske bara glada att få öva på fotograferingen utanför skoltid. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Karolina

Hahah skitroligt! Däremot känner ja bara igen mig dedär me maten, tror att handär min e för otålig ti nå mer än så haha. :D

Svar: Där ser man! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

Muahaha, känner nog igen allt. Fast tyvärr är min man inte så där förstående, haha :D om jag har riktigt tur får jag 5 bilder, men ibland får jag vara nöjd med två :'( haha!

Svar: Stackars Philipp. Jag tror att Mikael har insett att det är bäst att ta en hel hög med bilder ur lite olika vinklar på direkten. :'D
TIDSTJUVEN

#5 - Pernilla Bergman

Haha! Den va bra! :D

Svar: Eller hur! :D
TIDSTJUVEN

#6 - JUNITJEJ

Jag tror det finns många män, som känner igen sig i detta!

Svar: Det tror jag också... tyvärr. ;)
TIDSTJUVEN

#7 - Ida-Marie

Alltså vilket bra inlägg, o de e ju sant! Pojkvännerna borde få mera beröm för att de står ut ;)

Svar: Verkligen! De förtjänar ett pris. ♥
TIDSTJUVEN

#8 - Natalie

Haha oj vad jag skrattade till videon! Riktigt bra inlägg, ännu är det inte så synd om min pojkvän men det blir nog bara värre och värre :D

Svar: Ja, vänta bara om ett halvår... Haha. :D
TIDSTJUVEN

#9 - livingwithmycamera

Haha, min instagramhusband fick sig ett gott garv! han är guld värd.

Svar: Det är tur att vi har våra fantastiska män! De är verkligen guld. ♥
TIDSTJUVEN

#10 - Emilia

Oj nej! Nu känner jag mig jättehemsk, haha. Har aldrig tänkt på det sådär men shit vad igenkänningsfaktorn är häg :'D Det är nog mycket mer än vad man tror som ens partner får stå ut med för att man ska få en bra bild att kunna posta på sociala medier, haha.

Svar: Det hade ju varit kul att göra ett "behind the scenes"-inlägg någon gång, och filma hela processen när man ska ta en bild. Haha :D
TIDSTJUVEN

#11 - Maria

Känner igen mig i en del, speciellt i det att man ska stanna hela tiden för att fota något och så det där med maten..... ;)

#12 - Ronja Flygare

bra inlägg o det stämmer ju :'D

#13 - Grön i Åbo

hahaa :D