2015-08-29 | 09:37:00

Nu ryms hela motivet med på Instagram

 
Har ni sett Instagrams nya uppdatering? Inte? Då ska ni genast sträcka er efter er smartphone, om ni inte redan har den i handen förstås, och uppdatera Instagram-appen. Instagram har nämligen lanserat en bunt med nya fotoredigeringsmöjligheter!
 
Nu behöver man inte längre beskära sina bilder till tråkiga kvadrater, utan man kan ladda upp dem i rektangulärt originalformat utan att först behöva gå via någon annan redigeringsapp. Porträtt- och landskapsbilder behöver alltså inte längre beskäras så att hela motivet inte ens ryms med. Detsamma gäller filmklipp. Man kan också skapa ett kollage av bilder redan i Instagram och dessutom finns det en hel hög med nya filter att installera och använda. Hurra för Instagrams nya uppdatering säger jag. :)
 
 
Men alltså... jag har redigerat mina kvadratiska bilder i VSCO Cam och satt en 53 pixlar bred ram på dem i Photo Grid i 44 veckor nu, så jag kan ju inte bara bryta mitt system oavsett hur bra uppdateringar Instagram lanserar. Eller kan jag? Åh, vilka i-landsproblem. 

Finheter
Isabel Bjon

Hurra! Den här dagen har vi väntat på! :D
Svårast kommer det nog vara att lämna vsco :/

Svar: Plötsligt händer det! :D Jag testade nyss den nya uppdateringen när jag laddade upp bilder på Finlandssvenska bloggares instagramkonto, och shit så bra den är. :D Jag måste nog sakta men säkert övergå till den på mitt eget konto också.
TIDSTJUVEN

2015-08-29 | 10:40:10 | http://IsabelBjon.blogg.se
Bebs

Yes! Har visserligen haft IG uppdaterad, men har helt missat detta ändå! Nu hittade jag den lilla ikonen, så man får hela sin bild med, utan beskärning. Hurra för det!

Svar: Om jag inte är helt ute och cyklar så kom den här nya funktionen så sent som igår. :) Visst är den bra!
TIDSTJUVEN

2015-08-29 | 10:56:15 | http://angsvalla.wordpress.com
Christina

Alltså det är så knepigt det där med instagram.. när man börjar redigera på ett sätt å så kommer det nya superbra uppdateringar. Nåå, åtminstone för Stinas_kreativa fortsätter jag nog på samma sätt..

Svar: Jamen precis! Man vill ju gärna att alla bilder ska följa någon form av system, och jag har försökt redigera alla mina bilder så pass likadant som möjligt och satt till den där ramen för att göra det enhetligt. Nu måste man ju börja klura på om det kanske är dags att skaffa ett nytt system. :P

Jag gillar verkligen att bilderna ändå ser kvadratiska ut i det egna flödet med den här nya uppdateringen, men att sedan när man klickar på dem så dyker de upp i rektangelformatet. Så fiffigt!
TIDSTJUVEN

2015-08-29 | 11:05:31 | http://finachristinas.com
Bebs

Haha, det förklarar saken. 😂 den hade tydligen uppdaterats automatiskt 27.8 märkte jag nu då jag kollade. Men hur som helst, bra är det!

2015-08-29 | 11:24:32 | http://angsvalla.wordpress.com
Helena

Känns någonstans konstigt med det nya format, insta blir nog föralltid fyrkantigt för mig :P

Anna

alltså jaa visst är uppdateringen heeelt fantastisk! underlättar så himla mycket !
jag tycker dina kvadrater och din feed är supermysig och fin just nu, men man kan ju alltid bryta och börja på nytt mönster ;)

2015-09-02 | 21:00:23 | http://sevendays.fi/annabetlehem
jenny

Ingen sådan uppdatering för Windows :(

2015-09-03 | 09:00:12 | http://jennyrenqvist.blogspot.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?