Fotografhumor är inte negativ

 
Kläder för fotonördar - finns det sådana? Häromveckan fick jag hem ett litet paket från nystartade Fotostil som säljer just kläder och accessoarer för alla som är intresserade av foto och film, så svaret är ja. Nu i helgen passade jag på att inviga denna sportiga och sköna topp. Designen är så genialisk och rent av ett måste i varje nördig fotoentusiasts garderob.
 
 
Det känns som att Fotostil-gänget känner mig, för det blir liksom inte mer Maria än så här.
 
 
Eftersom Fotostil fortfarande är i utvecklingsstadiet engagerar de gärna sina kunder i skapandet av produkterna. De låter hälsa att alla tips och önskemål på framtida motiv är varmt välkomna. Man kan tipsa exempelvis via Fotostils Facebooksida, och om de skapar en design utgående från ens tips så får man givetvis credit för det. Fast jag har liksom lite svårt att tro att något skulle kunna slå det här trycket i fyndighetsgrad. Eller vad säger ni? ;)
#1 - Celine

Så härlig tröja och så söt du är!

Svar: Javisst är den härlig. Tack så mycket Celine. :)
TIDSTJUVEN

#2 - JoLi

Har inte reagerat på att du har lila i håret tidigare :D snyggt! Hur länge har du haft det? (måste scrolla i bloggen omedelbart)

Svar: Oh, tack så mycket Johanna! Jag har haft lila toppar sedan mitten av mars ungefär: http://tidstjuven.com/2015/march/harforandringen.html
Jag bättrar på det med en lila hårmask allt emellanåt och stormtrivs i färgen. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Maria

Oj, så roligt linne! Jag föredrar dock lite mera färgglatt, så ska genast kolla in sidan och se om jag hittar nåt som passar min stil.. ;)

Svar: Eller hur! Man kan själv välja vilken färg man vill ha på de olika plaggen, så det finns färgglada varianter av just det här linnet också. :) Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken.
TIDSTJUVEN

#4 - Jessica

Åh fantastisk tröja ju! Så himla rolig! Ska kolla in sidan genast :)

Svar: Jaa, så fyndig. :D Hoppas att du hittar något du gillar.
TIDSTJUVEN