På kaffe i Alahärmäs shoppingcenter

 
Ibland brukar vi åka på sightseeing i näromgivningen, sambon och jag. Det är bland det roligaste som finns, för det finns ju så otroligt många fina ställen inom bara en halvtimmes avstånd. Igår for vi på kaffe till det relativt nyöppnade RoadHouse vid PowerPark i Alahärmä. Vi har inte varit dit tidigare, trots att det ligger så nära, men det visade sig vara precis lika storslaget, amerikanskt och snyggt som allt annat i herr Lillbackas ägo.
 
 
Det enorma shoppingcentret rymmer tre restauranger, bageri med tillhörande café, glassbar, ost- och vinbar, köttdisk, exklusiv klädaffär, inredningsaffär (jag gillade förstås inredningsaffären bäst!) och mataffär. Kan ni tänka er att det här ligger i lilla Alahärmä?
 
 
Och kaffet fick mycket väl godkänt, så hit lär vi absolut komma fler gånger! RoadHouse rekommenderas absolut ifall ni har vägarna via Alahärmä.
#1 - Saragunmarie

Tack för tipset! :)

Svar: Det var så lite. ^^
TIDSTJUVEN

#2 - Kairi

Ser häftigt ut! Om jag nångång har vägarna förbi Alahärmä..... :)

Svar: Nästan lite överdrivet stort, men väldigt häftigt. :) Och man vet aldrig vart vägarna bär en. Men du, om du någon gång faktiskt har vägarna via Alahärmä så måste du absolut höra av dig! ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Maria

Oj, ser (och låter) ju lite lyxigt ut..! Måste hålla detta i minnet och åka dit nästa gång jag har möjlighet :)

Svar: Ja, absolut! Det är helt klart värt ett besök. :) RoadHouse ligger vid PowerPark, riktigt ute vid 19-vägen.
TIDSTJUVEN

#4 - alegningela

Tack för tipset!
Vi har också ett likadant mångårigt projekt. Det heter Känn ditt Österbotten och går ut på att min man och jag minst en gång om året tar varandra till ställen den andra aldrig besökt. :)

Svar: Varsågod - hoppas att det kommer till nytta! :) Och oj, vilket roligt projekt det där låter som! Förhoppningsvis upprätthåller det i många många år. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Christina

Har hört om någon som var dit och åt när de nyss hade öppnat, men de var inte alls nöjda med maten. Får hoppas att det har ändrat nu för stället ser ju verkligen trevligt ut.

#6 - Linda

Måst absolut fa tid å koll! :D

Svar: He ska do gör! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Sara

Oj men det här hade jag ju lite missat :) Om jag nån gång har vägarna förbi där ska jag ta mig en titt!

Svar: Det tycker jag absolut! :)
TIDSTJUVEN

#8 - Anonym

Dendär lilla hamburger hörnan de har ganska nära restaurangen längst bak, har jätte-jättegoda franskisar. De är nästan som klyftpotatisar och så goda. Deras hamburgare är fenomenalt bra, tycker att mäkken å hese får slänga sej i väggen i jämförelse! Testa de stället nästa gång :) Bara ett litet tips.

Svar: Ooh, tusen tack för tipset! :D Nästa gång ska vi absolut åka dit vid middagstid och äta hamburgare och franskisar. :)
TIDSTJUVEN