Föreningslivet har kickat igång

 
Idag stod bland annat föreningsmässa på tapeten i Vasa. Vi värvade medlemmar till Optica, sålde halarmärken och pratade litegrann med gulisarna. Jag ser supermycket fram emot den här Optica-hösten och kan inte konstatera annat att vi blir ett härligt gäng Opticaner i år. På tal om studieliv och sådant så tycker jag absolut att alla borde passa på att vara lite föreningsaktiva under studietiden. Det ger så otroligt mycket - både nya vänner och fina erfarenheter. Jag hade aldrig ens gått på ett officiellt möte med protokoll och grejer innan jag blev ekonomiansvarig i Optica-styrelsen men man lär sig vartefter och jag lovar att man är glad över det i efterhand! :)
 
P.S. Tusen tack till alla er som har reagerat och kommenterat på mitt förra blogginlägg! Det ger lite hopp för framtiden.
#1 - Daniela

Vad studerar du?`:) i vilken skola? är själv fotointresserad o nyexaminerad från gymnasie :)

Svar: Jag studerar specialpedagogik vid Åbo Akademi i Vasa. Så mina studier har egentligen ingenting alls att göra med mitt fotointresse. Därav är det himla bra med en fotoklubb i skolan! :) Undrar du någonting mer är det bara att fråga på! Pluggar du själv någonting nu eller har du mellanår?
TIDSTJUVEN

#2 - Daniela

Jag har ett mellanår som bäst, funderar vad jag skall göra med framtiden :)