Bästa sortens tjejkväll

 
Kompisen Madde har alldeles nyligen blivit konsult för såna där sminkhemmapartyn och behövde testkaniner till sin första riktiga förevisning, så Mimmi, Cila, Sara och jag ställde gladeligen upp på en tjejkväll här i Oravais igår kväll.
 
 
Överlag är jag inte särskilt imponerad av hemförsäljningspartyn trots att jag har gått på mängder av dem under årens gång och de oftast är riktigt roliga. Men hur bra produkterna än må vara så tycker jag att konsulterna oftast är alldeles för trugande, överentusiastiska och jobbiga. Man får alltid en obehaglig känsla av att man inte får gå hem utan att köpa någonting svindyrt som man egentligen inte behöver och sedan ringer de en stup i kvarten ännu sju år senare och undrar om man inte behöver köpa någonting mer snart. Jag måste tyvärr erkänna att jag ofta brukar döpa om försäljarna till "Svara ej" i min mobil. Jag vet, jag är en hemsk människa.
 
Men härliga Madde hade en riktigt skön och avslappnad attityd till det hela och fick oss alla i gänget att framför allt ha kul och känna oss supersnygga utan press på att vi var tvungna att köpa någonting om vi inte ville. Henne ska ni absolut ta kontakt med om ni är sugna på att ha sminkparty med kompisarna. :) Vi badade fotbad, tog hand om fossingarna och testade olika lyxiga hudprodukter, smink och parfymer. Ååh, jag blev helt superkär i en av parfymerna och har på känn att den hamnar högt upp på julens önskelista för min del.
 
 
När sminkpartyt var avslutat övergick vi till vanlig tjejkväll och dukade fram ostar i mängder, kex, chips, godis, choklad och vin. Ja, och Mimmis supergoda limeparfait förstås! Helt makalöst bra.
 
 
Det stormade och regnade utomhus, så det var riktigt mysigt att krypa upp under en filt i soffan framför den öppna spisen och prata bort timmarna. Jag vet inte riktigt hur det hela gick till, men plötsligt närmade sig klockan HALV FYRA på natten och vi satt fortfarande och pratade framför den slocknande elden. Det är verkligen vänskap när den är som bäst. ♥
#1 - Linda

Låter som en kul kväll! :)

#2 - Jessica

Va mysigt ni gjorde det =)
Kan rekommendera rengöringen. Deras klassiska, den är toppen! =)

#3 - Karro

Åh vad mysigt det ser ut! :)

#4 - Ida-Marie

Oj vad mysigt! :D riktigt höst mys feelis ^^

#5 - Christina

Vilken fin kväll ni fick. Jag har lite samma erfarenhet som du av alla dessa hemmapartyn med försäljning. Så idag går jag nog på dem, men tackar alltid nej till att ha egna demos.

#6 - Sara

Jag har exakt samma känsla, och beter mig likadant angående samtalen från dem. Haha. Är också hemsk! Alltså jag tycker faktiskt om att gå på hemförsäljningspartyn. Träffa människor och ha det trevligt, men det där att man känner sig tvngen att köpa någonting är hemskt. Vet ej om jag någonsin har lyckats tacka nej, köper typ det billigaste jag hittar (som ändå är sviiiindyrt).

#7 - Matilda

Låter hur härligt som helst! Gillar verkligen skjortan du har på dig på bilden! :)

#8 - . Pjumas . <3 - Mamma och fru

Det bästa med Mary Kay är just det att man verkligen inte är tvungen att köpa något alls, utan man lär sig ta hand om sin hy :) Fast visst är ju produkterna härliga också :P
Jag också Mary Kay konsult ;)