Alla har vi våra söndagstraditioner

 
Sambon och jag har infört en ny söndagstradition. Man kunde ju tänka sig att det rör sig om typ promenader, middagar eller något sådant. Men icke då. Vår söndagstradition är så mycket bättre! ;) De senaste söndagkvällarna har vi nämligen ägnat oss åt att hälsa på får!
 
 
Vi hoppar alltså i bilen och styr kosan mot Kaffestugan och i det skedet är jag ungefär lika ivrig som en femåring. Sedan hälsar vi på fåren, tittar på solnedgången och myser. Bästa någonsin. Är det förresten någon som råkar veta om det finns alpackor någonstans i Österbotten?
#1 - Challo

Hahaha Maria hjärta alpackor! (Men om do hittar, säg till. Fö ja vil å si!)

Svar: Dem e så SÖT! :D Ja lovar att meddel om ja hittar, men ja har på känn att e kommer slut me att ja måst inför alpackor i Österbotten på egen hand. Ha googla å googla, men hittar int nain gård som sko ha dem, förutom i södra Finland. :( Snyft.
TIDSTJUVEN

#2 - Sanne

Alltså ja ha tänkt så här, att vinner ja på eurojackpot (löjligt många miljoner) så ska ja laga ett ställe där de finns uttrar, får och alpackor. Uttrar e mina favoritdjur, alpackona så en får garn och fåren för ullen och kött, kanske angorakaniner också. Tänk så myki garn en sku får då!
Och så klart man sku får koma o si på alla djur! :)

Svar: JAA VA BRA! :D Jag håller både tummar och tår för att du vinner löjligt många miljoner så fort som möjligt. Men varning - jag kommer att vara stammis på din gård! :D Uttrar är ju också jättehäftiga.
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

I oxkangar finns det också får. ;)

#4 - Denise

Åh va mysigt det lät! Skulle också vilja göra det :)

#5 - daniela

alltså näää va mysiga ni e!!! :DDD

#6 - fotograferats.blogg.se

Vilken trevlig tradition! :)

#7 - Jessica

Men vilken rolig grej :)

#8 - D

Hej!
Är det okej om jag lånar till min blogg några bilder på oss (BI) som du tog på gulisintagningen (förstås länkar jag och skriver ut att det är du som tagit dem!), undrar på samma gång om du råkade fånga någon bild där jag syns :)

Svar: Hej du! Jamen jaa, det var därför du såg så bekant ut. :D Attans att jag inte kände igen dig. Låna på du bara, det får du så gärna! :) Jag kikade igenom bilderna ett varv till, men tyvärr är du lite skymd bakom någonting eller någon på alla. Jag kan skicka fler bilder än de som finns på FB till dig på mail om du vill? Och så får du förstås gärna tagga dig och klasskompisarna på Opticas bilder på Facebook :)
TIDSTJUVEN

#9 - Sara

Åh men vilken härlig tradition :D

#10 - D

Sv: Det får du gärna göra; desiree.bohling@multi.fi

Annars, den här föreningen, är den enbart för vasabor? :)

#11 - FrökenTV, bloggen om tv och film

ahh, vad myspsy