Välkommen oktober

 
Så blev det plötsligt oktober och vintern passade på att göra sig påmind. Jag steg upp tidigt denna oktobermorgon och fick därmed börja dagen med att huttra i minusgraderna medan jag skrapade de frusna bilrutorna. Huu. Snälla hösten, du kan väl dröja kvar åtminstone en månad till?
 
 
Igår gick vi på fotopromenad i Vasa med Optica och förevigade hösten litegrann och visst märks det att naturen byter skepnad i en rasande fart nu. Kontrastrikt!
#1 - Matilda

Ja visst älskar jag hösten men inte var jag allt för glad då termometaren visade -2 grader då jag skulle gå till bussen imorse...

Härlig kontrast i den sista bilden! :)

Svar: Jag håller verkligen med dig! Hösten är så fin och mysig, men termometern får gärna hålla sig en bra bit över nollan för min del. Här var det också två grader på minus imorse.
Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie

Åh vad fint med färger. Här i Åbo är det bara grönt ännu, haha! :D

Svar: Jaa, visst är det! Färgerna är verkligen något av det finaste med hösten. Men du - njut av grönskan! Förhoppningsvis slipper ni minusgrader, frost och snö lite längre i Åbo. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica

Visst är det vackert? alla färger och när solen tittar fram blir man bländad av alla gula och röda vackra färger från träden :)

Svar: Åh, verkligen! Så otroligt fint. ♥
TIDSTJUVEN

#4 - Ida

Åh, helt underbara bilder! Måste gå å samla på mig en del av löven innan det är försent.

Svar: Tusen tack! :) Vilken fin idé. Det måste jag också göra. Kanske pyssla ett par lönnrosor också.
TIDSTJUVEN